Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα, το παιδί στο πορτ μπαγκάζ και άλλες ιστορίες της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα, το παιδί στο πορτ μπαγκάζ και άλλες ιστορίες της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών στην Ελλάδα με στόχο την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού είναι πλέον μια πραγματικότητα. Η νέα καθημερινότητα λοιπόν έχει φέρει στο φως ιστορίες χιουμοριστές που σκέφτηκαν οι πολίτες ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο που ανέρχεται σε 150 ευρώ.

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που ξεπερνούν το χιούμορ και μπορούν να χαρακτηριστούν τραγελαφικές. Πάμε να δούμε μερικά από όσα σκέφτηκαν οι πολίτες της χώρας μας ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Μητέρα έκλεισε το παιδί της στο... πορτ μπαγκάζ

Μια μητέρα στα Χανιά έκρυψε το παιδί της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για να μην φάει πρόστιμο, καθώς ήταν στο όχημα περισσότερα άτομα από όσα επιτρέπουν τα νέα μέτρα για την κυκλοφορία των πολιτών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV γυναίκα συνελήφθη καθώς είχε στο αυτοκίνητο της κανονικά τον 10χρονο γιο της ενώ έκλεισε την 6χρονη κόρη της στο πορτ μπαγκάζ για να αποφύγει τον έλεγχο της Αστυνομίας.

Κάποιος τους είδε, έκανε καταγγελία, συνελήφθη η μητέρα και πλέον αντιμετωπίζει και την κατηγορία της παράβασης λόγω κορονοϊού.

Ηλικιωμένος έγραψε βεβαίωση για να μετακινηθεί σε χαρτί υγείας

Σε έναν από τους ελέγχους που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, ένας άνδρας περίπου 60 ετών είχε μεν την ιδιόχειρη δήλωση όπως προβλέπεται για την περίπτωση, με μία μικρή λεπτομέρεια. Αυτή ήταν γραμμένη σε…. χαρτί υγείας!

Μετά την αρχική έκπληξη τους έκπληξη οι αστυνομικοί, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, προχώρησαν στην επίδοση προστίμου των 150 ευρώ, γιατί αυτή κρίθηκε άκυρη.

Πήγαν να ταΐσουν τις κότες και τα κατσίκια και το έγραψαν στη βεβαίωση

Δύο ιστορίες έρχονται από τη Θεσσαλία όπως μεταδίδει το eleftheria.gr. Δύο ηλικιωμένοι μπερδεύτηκαν με τις αιτιολογίες που έχουν οι δηλώσεις μετακίνησης και έφτιαξαν τις δικές τους. Ένας έγραψε «Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα», ενώ ένας κτηνοτρόφος που δεν ήξερε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το έντυπο εργοδότη και χρησιμοποίησε το έντυπο μετακίνησης συμπληρώνοντας κι αυτός από κάτω «Πηγαίνω στα κατσίκια!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα