Αίγυπτος: Τι βρήκαν στο στομάχι του καρχαρία που έφαγε ζωντανό 23χρονο Ρώσο

Αίγυπτος: Τι βρήκαν στο στομάχι του καρχαρία που έφαγε ζωντανό 23χρονο Ρώσο

Τα μέρη του σώματος του 23χρονου Ρώσου που βιντεοσκοπήθηκε να τρώγεται ζωντανός από έναν καρχαρία, ανασύρθηκαν από την κοιλιά του αρπακτικού. Ο καρχαρίας χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τουρίστες κοντά σε ένα αιγυπτιακό θέρετρο. 
Ο Βλαντιμίρ Ποπόφ, 23 ετών, φαίνεται στο ανατριχιαστικό βίντεο να δέχεται επίθεση από έναν καρχαρία – τίγρη την περασμένη εβδομάδα και να τον σύρει κάτω από το νερό στη Χουργκάντα ​​καθώς ούρλιαζε για βοήθεια.

Ο καρχαρίας πιάστηκε αργότερα και οι θαμώνες της παραλίας τον χτύπησαν μέχρι θανάτου στην ακτή.

Έκτοτε, ο καρχαρίας εξετάστηκε από ειδικούς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτός που έφαγε τον Ποπόφ – αφού βρήκαν τα λείψανά του στο στομάχι του, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Al Arabiya.  Ο Δρ Μαχμούντ Νταρ, καθηγητής στο Αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών, ανέφερε ότι ήταν θηλυκός καρχαρίας και στο στομάχι του υπήρχαν μόνο τα λείψανα του 23χρονου.  

Ο Νταρ πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνέντευξης στην αιγυπτιακή τηλεόραση, ότι αυτό το είδος καρχαρία ζει σε βάθη έως και 20 μέτρων.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο καρχαρίας επιτέθηκε στον Ποπόφ ενώ κολυμπούσε στην Ερυθρά Θάλασσα σε παραθαλάσσιο θέρετρο στη Χουργκάντα. Ο πατέρας του Ποπόφ, ο Γιούρι, είπε ότι «πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε» όταν ξαφνικά, ο γιος του «δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία», ανέφερε η CEN.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα