Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν βρίσκεται στο πλευρό του;

Η τεράστια σκόνη που σήκωσε ο Πρίγκιπας Χάρι με το βιβλίο του, «Spare», έχει αρχίσει να κατακάθεται κάπως, αλλά στο νέο τοπίο που αχνοφαίνεται δεν φαίνεται πουθενά η Μέγκαν Μαρκλ και το ερώτημα είναι: «Γιατί εξαφανίστηκε η σύζυγός του Πρίγκιπα Χάρι;».

Η Μέγκαν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση με τον Πρίγκιπα Χάρι τελευταία. Ήταν… άφαντη και στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έδωσε ο σύζυγός της για να προμοτάρει το βιβλίο του. Επίσης δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και μετά την κυκλοφορία του «Spare» στα βιβλιοπωλεία, όπου προκλήθηκε πανζουρλισμός και η αυτοβιογραφία του Χάρι… ξεπουλάει σαν τρελή.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν με τον Πρίγκιπα Χάρι έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν το ζευγάρι πήγε στη Νέα Υόρκη, για να παραλάβει ένα βραβείο σε εκδήλωση που έγινε εκεί.

Για την… πολιτική τα κάνει όλα

Η DailyMail προσπάθησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα για την εξαφάνιση της Μέγκαν και ένα από τα σενάρια που ανέπτυξε ανέφερε ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι δεν θέλει να…φορτωθεί τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσε η αυτοβιογραφία του συζύγου της, διότι έχει πολιτικές βλέψεις.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Νίκ Έντε μίλησε στην DailyMail για την… εξαφάνιση της Μέγκαν και είπε ότι έχει χαθεί από προσώπου γης, διότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

«Οι αποκαλύψεις από το βιβλίο θα έχουν άμεση επίδραση στις υψηλές φιλοδοξίες της Meghan να θέσει υποψηφιότητα. Οι παραδοχές του συζύγου της για χρήση ναρκωτικών, οι τραγελαφικές ιστορίες για την απώλεια της παρθενίας του και το πιο σημαντικό η ομολογία του ότι σκότωσε 25 ανθρώπους όταν ήταν υπηρετούσε στο Αφγανιστάν με τον βρετανικό στρατό, θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν τρομερές συνέπειες για εκείνη και τις φιλοδοξίες της. Γνωρίζουμε πως όταν κάποιος έχει πολιτικές φιλοδοξίες είναι συνεχώς στο μικροσκόπιο όχι μόνο από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και από πολιτικούς αντιπάλους», τόνισε ο Έντε.

Οι άλλες εκδοχές

Το δημοσίευμα πάντως είχε και άλλες εκδοχές για την εξαφάνιση της Μέγκαν και ανέφερε ότι ίσως να μην ήθελε να φορτωθεί τα όσα… έσυρε στην οικογένειά του ο Χάρι, διότι ήδη η βασιλική οικογένεια την είχε στη… μπούκα. Μια άλλη εκδοχή ανέφερε ότι ίσως η Μέγκαν να θεωρεί ότι οι επιθέσεις στην βασιλική οικογένεια είναι ένα θέμα που ο Χάρι θέλει να το χειριστεί βγαίνοντας μπροστά μόνος του.

Τα δημοσιεύματα για τις πολιτικές φιλοδοξίες

13.11.2021: Το Mary Claire ανέφερε σε άρθρο του ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι θέλει να κατέβει στις εκλογές για το Κογκρέσο και τόνιζε μάλιστα ότι το πιο πιθανό είναι να θέσει υποψηφιότητα στην Καλιφόρνια. Μάλιστα χρησιμοποιούσε ως πηγή τις σχετικές δηλώσεις που είχε κάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Queen Mary, Ρίτσαρντ Τζόνσον στην βρετανική εφημερίδα Express UK.

Τον Οκτώβριο του 2021 η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι είχε στείλει και μια επιστολή στην πτέρυγα των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο με την οποία ζητούσε να προωθηθούν θέματα που αφορούν στις οικογένειες και ανέφερε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να στηρίξει αυτά τα ζητήματα.

21.12.2022: Η εφημερίδα Marca είχε αναφέρει ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι ενδέχεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο των ΗΠΑ και να διεκδικήσει μια θέση στο Κογκρέσο.

Μάλιστα η ισπανική εφημερίδα ανέφερε ότι κάποιο άγνωστο άτομο έχει ήδη αγοράσει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις markleforcongress.com, markleforsenate.com, nomarkleforcongress.com και nomarkleforsenate.com, δηλαδή, έχει πάρει domains που ενδέχεται να χρησιμοποιούσε η Μέγκαν αν κατέβαινε στον πολιτικό στίβο.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα