Ισπανικά ΜΜΕ: Τέλος στην κόντρα τους έβαλαν Λετίθια και Μαρί Σαντάλ - Γιατί είχαν τσακωθεί

Ισπανικά ΜΜΕ: Τέλος στην κόντρα τους έβαλαν Λετίθια και Μαρί Σαντάλ - Γιατί είχαν τσακωθεί

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ οι δυο τους φαίνεται να έδωσαν τέλος στην πενταετή κόντρα τους, ενώ αποχώρησαν από ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας αγκαζέ και χαμογελαστές.

Τέλος στην πενταετή κόντρα τους φαίνεται να έδωσαν η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και η Μαρί Σαντάλ, με αφορμή την επανένωσή τους στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υποστηρίζουν ισπανικά ΜΜΕ. 

Χθες το βράδυ οι δύο τους εμφανίστηκαν μαζί, συνοδευόμενες από τους συζύγους τους, τον Παύλο και τον Φελίπε καθώς επέστρεφαν από το δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του εκλιπόντος. Μάλιστα, η βασίλισσα Λετίθια κρατούσε αλά μπρατσέτα την Μαρί Σαντάλ, με τις δύο γυναίκες να κουβεντιάζουν χαμογελαστές. 

 

Το χρονικό της κόντρας

Η κόντρα των δύο γυναικών είχε ξεκινήσει το 2018, μετά τον καυγά της βασίλισσας Λετίθια και της βασίλισσας Σοφίας έξω από τον καθεδρικό ναό της Πάλμα Ντε Μαγιόρκα. Τότε, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, είχε επιχειρήσει να φωτογραφηθεί μπροστά από την εκκλησία με τις εγγονές της, στο τέλος της πασχαλινής λειτουργίας που παρακολούθησαν οικογενειακώς στη Μαγιόρκα, ώσπου μπήκε μπροστά η νύφη της, βασίλισσα Λετίθια, την εμπόδισε και αντάλλαξαν έντονες κουβέντες. Πεθερά και νύφη καυγάδισαν δημοσίως, με τον βασιλιά Φελίπε να προσπαθεί να «σβήσει τη φωτιά» και τον πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος να κοιτάζει σαστισμένος.

Το βίντεο του καυγά είχε γίνει τότε viral, με την Μαρί Σαντάλ να παίρνει δημόσια θέση και να γράφει στο Twitter: «Έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο», καταδικάζοντας τη στάση της Λετίθια.

Η αντίδραση της Μαρί Σαντάλ, έγινε θέμα συζήτησης στην Ισπανία και αλλού, με κάποιες εφημερίδες να σημειώνουν πως τα σχόλια της Σαντάλ φέρεται να είχαν προκαλέσει διχόνοια μεταξύ της ισπανικής βασιλικής οικογένειας και αυτής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Όπως αναφέρει η El Mundo, η Μαρί Σαντάλ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από την Λετίθια, με τη δεύτερη να την αποδέχεται και με την χθεσινοβραδινή κίνησή της – θέλησε να δείξει δημόσια τη συγχώρεση αυτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα