Πίτμπουλ κατασπάραξε 7χρονο κορίτσι: Σκότωσε στο παιδί την ώρα που έπαιζε έξω από το σπίτι

Πίτμπουλ κατασπάραξε 7χρονο κορίτσι: Σκότωσε στο παιδί την ώρα που έπαιζε έξω από το σπίτι

Ένα 7χρονο κορίτσι πέθανε την Παρασκευή έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από ένα πίτμπουλ στο Ανατολικό Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα στις ΗΠΑ. Οι αρχές μετά την επίθεση που δέχθηκε η ανήλικη προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Το γραφείο του σερίφη του Ανατολικού Μπατόν Ρουζ αναφέρει ότι η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 6:30 μ.μ. τοπική ώρα την Παρασκευή. Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου αργότερα πέθανε από τα τραύματά του, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Η ταυτότητά της δεν αναγνωρίστηκε αμέσως.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σύμφωνα με το έντυπο πιθανής αιτίας που περιήλθε στην κατοχή του CBS News.

Το κορίτσι έπαιζε έξω από το σπίτι ενός συγγενή του όταν ο σκύλος του γείτονα «της επιτέθηκε άγρια», σύμφωνα με την αναφορά των Αρχών. Ο συγγενής προσπάθησε ανεπιτυχώς να σταματήσει την επίθεση χτυπώντας τον σκύλο με ένα μπαστούνι για περπάτημα, δήλωσαν οι ερευνητές του σερίφη.

Το πίτμπουλ τέθηκε αργότερα υπό κράτηση από αστυνομικούς του τμήματος ελέγχου ζώων της περιοχής East Baton Rouge Parish.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τους ερευνητές, ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης και παραδέχτηκε ότι ο σκύλος ήταν «ανεξέλεγκτος» και «συχνά περιφερόταν στη γειτονική ιδιοκτησία» όπου σημειώθηκε η επίθεση, σύμφωνα με την αναφορά των Αρχών. Δεν υπήρχε κανενός είδους περίφραξη μεταξύ των δύο ιδιοκτησιών, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

.ethnos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα