Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που είπε στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που είπε στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε στη γιαγιά του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β', αφότου εκείνη απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Κάστρο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (06/01).

Συγκεκριμένα, στα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare», ο Πρίγκιπας Χάρι λέει ότι είπε στην εκλιπούσα γιαγιά του ψιθυριστά ότι «ήλπιζε να είναι ευτυχισμένη» και ότι θα ήταν με τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε πεθάνει έναν χρόνο πριν σε ηλικία 99 ετών.

Επίσης, ο Πρίγκιπας Χάρι γράφει στο βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, ότι της είπε πως «τη θαύμαζε που είχε εκπληρώσει τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος», αναφερόμενος στην παρουσία της στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας εκείνο το καλοκαίρι. Ο Δούκας του Σάσεξ, σύμφωνα με το «Page Six», γράφει ότι βγήκε από το δωμάτιο της αείμνηστης γιαγιάς του στο Κάστρο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, και τηλεφώνησε στη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, για να την ενημερώσει ότι έφτασε με ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονταν στη Γερμανία για την προώθηση των Αγώνων Invictus, όταν εκείνος έμαθε ότι η υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' είχε εξασθενήσει και έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της. Παρ' όλα αυτά, ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε πολύ αργά και δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα.

Εντούτοις, ο ίδιος ακολούθησε το 10ήμερο πένθος για τη βασίλισσα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Μετά τον θάνατό της, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επανενώθηκαν δημόσια με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του ίδιου έτους προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ. Αν και η επανένωσή τους φάνηκε να αποτελεί μια αχτίδα ελπίδας για συμφιλίωση μεταξύ των δύο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν δώσει έκτοτε αρκετές συνεντεύξεις για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για επανόρθωση των σχέσεών τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα