Πέρασε 25 χρόνια στη φυλακή για εγκλήματα που δεν διέπραξε - Τον δολοφόνησαν πριν πάρει αποζημίωση

Πέρασε 25 χρόνια στη φυλακή για εγκλήματα που δεν διέπραξε - Τον δολοφόνησαν πριν πάρει αποζημίωση

Ο πατέρας έξι παιδιών, Κρίστοφερ Ουίλιαμς, πέρασε 25 χρόνια στη φυλακή ως θανατοποινίτης για εγκλήματα που δεν είχε κάνει και αφού αθωώθηκε διεκδικώντας αποζημίωση εκατομμυρίων, τελικά δολοφονήθηκε σε κηδεία.

Η ιστορία του 62χρονου Ουίλιαμς από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ είναι μοναδική και έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο μυστήριο. Σύμφωνα με την Daily Mail ο Κρίστοφερ Ουίλιαμς είχε καταδικαστεί για 6 φόνους, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπλού φόνου το 1989, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από 25 χρόνια στη φυλακή, καθώς απορρίφθηκε και η τελευταία κατηγορία για τη δολοφονία όταν ήρθαν στο «φως» στοιχεία για «ανάρμοστη συμπεριφορά του εισαγγελέα».

Ο Ουίλιαμς παρευρέθηκε στην κηδεία του φίλου του Τάιρι Λιτλ στη Φιλαδέλφεια και τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, δέχτηκε μία φορά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Temple, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 62χρονος είχε υποβάλει μήνυση κατά του εισαγγελέα και 17 αστυνομικών διεκδικώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις για τη δολοφονία του.

«Ποτέ στην ιστορία του δικαστικού συστήματος της Πενσυλβάνια δεν έχει κατηγορηθεί κάποιος για έξι φόνους, αθωώθηκε για δύο και έπειτα για ακόμη τέσσερις», είχε ο Ουίλιαμς όταν αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο 62χρονος εργάστηκε ως ξυλουργός και είχε στόχο να ιδρύσει τη δική του κατασκευαστική εταιρεία.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα