Μουντιάλ 2022: Ο Μακρόν έπεσε μέσα! Βρήκε και το σκορ και τους σκόρερ στο Γαλλία - Πολωνία

Μουντιάλ 2022: Ο Μακρόν έπεσε μέσα! Βρήκε και το σκορ και τους σκόρερ στο Γαλλία - Πολωνία

Ο Eμμανουέλ Μακρόμ μιλώντας στην Parisien πριν από τον αγώνα της Γαλλίας με την Πολωνία είχε προβλέψει ως σκόρερ τους Μπαμπέ, Ζιρού,  Λεβαντόβσκι.

Ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος, αυτό είναι γνωστό. Ότι ξέρει να προβλέπει και να δίνει σωστά προγνωστικά σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, έγινε γνωστό πριν από το παιχνίδι Γαλλίας - Πολωνίας. Ο λόγος για τον Γάλλο Πρωθυπουργό, ο οποίος, μιλώντας  στη γαλλική εφημερίδα Parisien πριν από τη σέντρα του ματς, είπε: «Πιστεύω θα κερδίσουμε (σ.σ. η Γαλλία) 3-1. Ο Λεβαντόβσκι θα βάλει το ένα, όπως και ο Εμπαπέ ή ενδεχομένως ο Ζιρού που θέλει να γράψει ιστορία».
Και έτσι ακριβώς έγινε. Πέτυχε και το σκορ και τους σκόρερ!

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της εθνικής Γαλλίας που πέρασε στα προημιτελικά ο Μακρόν έσπευσε σε ανάρτησή του να γράψει συγχαρητήρια σκεπτόμενος ενδεχομένως και τη δική του επίδοση στις... προβλέψεις!

 Να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα ο Μακρόν τόνισε ότι έχει αρκετά καλή σχέση και επαφή με τον Ντιντιέ Ντεσάν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ: «Μιλάω με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά από κάθε ματς. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δυνατό και συμπαγές σύνολο. Έχω μεγάλη πίστη στον Ντεσάν, στην εμπειρία του. Έχει το know how».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα