Θανατική ποινή στη γυναίκα που σκότωσε έγκυο και της έβγαλε το μωρό

Θανατική ποινή στη γυναίκα που σκότωσε έγκυο και της έβγαλε το μωρό

Σε θάνατο καταδικάστηκε την Τετάρτη μια γυναίκα από το Τέξας η οποία δολοφόνησε μια έγκυο μητέρα, προκειμένου να της αφαιρέσει το αγέννητο παιδί από τη μήτρα. 
Οι ένορκοι - έξι άνδρες και έξι γυναίκες - στην κομητεία Bowie συζήτησαν για λιγότερο από δύο ώρες, προτού αποφασίσουν την καταδίκη σε θάνατο της 29χρονης Τέιλορ Πάρκερ.

Η Πάρκερ είχε δολοφονήσει άγρια την 21χρονη Ρίγκαν Μισέλ Σίμονς-Χάνκοκ και την αγέννητη κόρης της στη Νέα Βοστώνη, στις 9 Οκτωβρίου του 2020.

Η 29χρονη συνέτριψε το κρανίο της άτυχης εγκύο με ένα σφυρί και τη μαχαίρωσε περισσότερες από 100 φορές, πριν βγάλει το μωρό από τη μήτρα της με ένα νυστέρι. Μετά τράπηκε σε φυγή με το βρέφος, ένα κοριτσάκι που πέθανε λίγο αργότερα.

Η Πάρκερ είχε δολοφονήσει άγρια την 21χρονη Ρίγκαν Μισέλ Σίμονς-Χάνκοκ και την αγέννητη κόρης της / Φωτογραφία Bi-State Detention Center via AP
Η ψεύτικη εγκυμοσύνη για να κρατήσει τον σύντροφό της
Περίπου 10 μήνες πριν το αποτρόπαιο έγκλημα, η Πάρκερ είχε σχειδιάσει την ψεύτικη εγκυμοσύνη της, με σκοπό να μην την εγκαταλείψει ο σύντροφός της. Ντυνόταν ως έγκυος και πλαστογραφούσε υπερήχους, έκανε αναρτήσεις για την εγκυμοσύνη της στο διαδίκτυο, ενώ πραγματοποίησε και πάρτι αποκάλυψης φύλου για το «μωρό» της, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη.

Η Πάρκερ, η οποία δεν μπορούσε να συλλάβει μετά από υστερεκτομή, είπε στον φίλο της ότι θα γεννήσει την ημέρα της δολοφονίας. Οι εισαγγελείς είπαν ότι ερεύνησε εντατικά πώς να πλαστογραφήσει μια εγκυμοσύνη και παρακολούθησε πολλά βίντεο σχετικά με τον πρόωρο τοκετό στις 35 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα