Πρίγκιπας Τζορτζ σε συμμαθητή του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχεις

Πρίγκιπας Τζορτζ σε συμμαθητή του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχεις

Μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ακριβώς ποιος είναι και το απέδειξε με μια αιχμηρή ατάκα προς συμμαθητή του.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είπε σε συμμαθητή του ότι ο πατέρας του θα γίνει βασιλιάς και ότι θα ήταν «καλύτερα να προσέχει», σύμφωνα με τη συγγραφέα Κέιτ Νίκολ.

Στο βιβλίο της «The New Royals», η Νίκολ ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ και τα αδέλφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων ετών, μεγάλωσαν γνωρίζοντας την ιδιότητά τους και έχοντας «αίσθηση καθήκοντος».

«Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις»
Η συγγραφέας Κέιτ Νίκολ πρόσθεσε ότι ενώ ο Τζορτζ ξέρει ότι μια μέρα θα γίνει μονάρχης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες από τώρα. Ο Τζορτζ έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς στα επτά του χρόνια.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», έγραψε η Νίκολ.

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακωνόταν με φίλο του στο σχολείο και είπε τη φράση ''Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις''.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα