Βρετανία: 43χρονη κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Θρήνος για την οικογένεια της

Στο σπίτι της στο Rotherham του Νότιου Γιορκσάιρ στη Βρετανία, νεκρή εντοπίστηκε  η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Joanne Robinson. Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από το ίδιο της το σκυλί, τον Ρόκο, ένα αμερικανικό Bully.

Καθώς η Joanne Robinson επέστρεψε από μία βραδινή έξοδο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το σκυλί της επιτέθηκε και την έπιασε από τον λαιμό. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας ενώ ο σύντροφός της, Jamie Stead, προσπάθησε απεγνωσμένα αλλά δεν κατάφερε να την σώσει. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση δέρματος λόγω τραυματισμών που υπέστη από τον σκύλο.

«Υπάρχει ένα ρητό για τα σκυλιά που βγαίνουν στον μεσημεριανό ήλιο και τρελαίνονται»

Η μητέρα της 43χρονης, Dotty Robinson, ανέφερε στη Sun ότι «Είμαι σε σοκ. Ελπίζω μόνο να ήταν γρήγορο για εκείνη και να μην υπέφερε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να σκέφτομαι τα βάσανά της. Η Joanne γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ. Όλοι την ήξεραν και την αγαπούσαν». Η ίδια πρόσθεσε ότι η κόρη της είχε από κουτάβια δύο σκυλιά με τον σύντροφό της, τον Ρόκο και τη Λόλα. «Ήταν καλά σκυλιά, δεν είναι απαγορευμένη ράτσα και δεν ήταν επικίνδυνα. Τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους τα δύο σκυλιά. Ο Ρόκο είναι μεγάλος σκύλος, μεγαλύτερος από λιοντάρι», σημείωσε. Η ίδια συμπλήρωσε ότι η κόρη της είχε πάει σε μία επίσκεψη. «Ξαφνικά ο Ρόκο της επιτέθηκε. Την έπιασε από τον λαιμό. Το άλλο σκυλί, η Λόλα, είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ο σύντροφος της Joanne προσπαθούσε να τη σώσει. Έβγαλε γρήγορα τη Λόλα από το δωμάτιο, δεν είχε άλλη επιλογή», υπογράμμισε. «Υπάρχουν φήμες και κουτσομπολιά ότι η Joanne δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στο κρεβάτι και κοιμόταν. Όλα αυτά είναι ψέματα. Ο Ρόκο πραγματοποίησε την επίθεση, όχι η Λόλα αλλά και τα δύο σκυλιά τα πήρε η Αστυνομία», είπε και προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που συνέβη η τραγωδία. «Τα σκυλιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Πρέπει να ήταν η ζέστη. Υπάρχει ένα ρητό για τα σκυλιά που βγαίνουν στον μεσημεριανό ήλιο και τρελαίνονται», εξήγησε. Όσον αφορά στο σύντροφο της κόρης της, η Dotty είπε «ελπίζει να γυρίσει σπίτι από το νοσοκομείο σύντομα αλλά εξακολουθεί να πονάει πολύ. Ξέρει ότι η Joanna έχει φύγει και είναι απολύτως συντετριμμένος όπως είμαστε όλοι μας. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Και εκείνος είχε μια φρικτή δοκιμασία. Έχασε τη σύντροφό του που ήταν μαζί για 20 χρόνια. Και έχασε και τα σκυλιά του».

Στο σημείο της τραγωδίας, έξω από το σπίτι της 43χρονης, φίλοι και γείτονες αφήνουν λουλούδια για την «ευγενική και περιποιητική» Joanne, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής. «Μαμά, σε αγαπώ και μου λείπεις», έγραψαν σε μία κάρτα τα δύο παιδιά της, η 24χρονη Elle και ο 19χρονος Dillon.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα