Μαντλίν Μακάν: Νέο στοιχείο - βόμβα από Γερμανό εισαγγελέα για την εξαφάνισή της

Μαντλίν Μακάν: Νέο στοιχείο - βόμβα από Γερμανό εισαγγελέα για την εξαφάνισή της

Για αποκάλυψη-βόμβα έκανε λόγο Γερμανός εισαγγελέας που ηγείται της έρευνας για την Μαντλίν Μακάν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, τη στιγμή που οι γονείς του κοριτσιού πραγματοποιούσαν αγρύπνια στην πόλη τους για να τιμήσουν τα 15 χρόνια από την εξαφάνιση του τρίχρονου τότε παιδιού τους στις 3 Μαιου του 2007.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, ερευνητές μπορεί να βρήκαν νέα στοιχεία στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου του που χρησιμοποίησε στην Πορτογαλία, για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν παρόλο που ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.

Εικάζεται ότι τα νέα εν λόγω στοιχεία θα μπορούσαν να είναι ίνες από τις πιτζάμες του παιδιού αφού ήταν δεμένη στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση, ο εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Γουόλτερς επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι πιστεύει ότι το μικρό παιδί είναι νεκρό και επέμεινε ότι ο Μπρούκνερ, 45 ετών, ήταν ο υπεύθυνος.

Όταν ρωτήθηκε από την οικοδέσποινα της εκπομπής, Sabado, Sandra Felgueiras αν ήταν «αλήθεια ότι βρήκατε κάτι από την Μαντλίν Μακάν στο βαν του Christian Brueckner», ο κ. Γουόλτερς απάντησε: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις λεπτομέρειες της έρευνας».

Αλλά όταν πιέζεται από τον δημοσιογράφο: «Αλλά δεν μπορείτε να το αρνηθείτε;" Ο κ. Γουόλτερς απάντησε: «Δεν θέλω και να το αρνηθώ».

Σημειώνεται πως ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, 45 ετών κατονομάστηκε από γερμανούς εισαγγελείς ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση πριν από δύο χρόνια με τους ανακριτές να λένε ότι είχαν «απτές αποδείξεις» ότι ήταν νεκρή και βρίσκεται ήδη στη φυλακή στη Γερμανία.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για την εμπλοκή του στην εξαφάνισή της μικρής Μαντλίν και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προέκυψε ο ισχυρισμός ότι ο Μπρούκνερ είχε άλλοθι τη νύχτα που εξαφανίστηκε.

Η προσευχή για την Μαντλίν
Η εμφάνιση του Γουόλτερς στην πορτογαλική τηλεόραση συνέπεσε με μια επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της 15ης επετείου από την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Οι γονείς της, Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν έγιναν θερμά δεκτοί από την κοινότητά τους κατά τη διάρκεια της προσευχής που διοργανώθηκε στο χωριό τους, το Ρόθλεϊ του Λέστερσαϊρ.

Το ζευγάρι, το οποίο ελπίζει ότι η Μαντλίν - η οποία τώρα θα είναι σχεδόν 19 ετών - είναι ακόμα ζωντανή, εμφανίστηκε συγκλονισμένο από την υποστήριξη του κόσμου που μαζεύτηκε για να τιμήσει την κόρη τους.

Η Κέιτ και ο Τζέρι είπαν απόψε: «Φέτος εορτάζουμε δεκαπέντε χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τη Μαντλέν. Δεν αισθάνεται πιο δύσκολο από οποιοδήποτε άλλο, αλλά δεν είναι ευκολότερο. Είναι πολύς ο καιρός.

.ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα