Η ιστορία της Louise Ellis που ερωτεύτηκε έναν φυλακισμένο δολοφόνο που τελικά τη σκότωσε

Η ιστορία της Louise Ellis που ερωτεύτηκε έναν φυλακισμένο δολοφόνο που τελικά τη σκότωσε

Η εκπομπή «Ελένη», φέρνει στο φως την ιστορία της 46χρονηε δημοσιογράφου Louise Ellis, η οποία ερωτεύτηκε έναν φυλακισμένο δολοφόνο που τη σκότωσε.
Η 46χρονη δημοσιογράφος Louise Ellis ζούσε στην Οτάβα του Καναδά όταν γνώρισε τον φυλακισμένο τότε για απάτες και κλοπές Βrett Morgan.

Χωρίς να γνωρίζει το άσχημο παρελθόν του τον ερωτεύτηκε και αφού βοήθησε στην αποφυλάκιση του έγιναν γρήγορα ζευγάρι. Λίγο καιρό μετά τη συγκατοίκηση τους, εκείνος άρχισε να την κακοποιεί και να της κλέβει χρήματα.

Το βράδυ της 22ας Απρίλιου του 1995 η Louise Ellis εξαφανίστηκε και ο Brett Morgan κατηγορούσε για την εξαφάνισή της τον πρώην φίλο της στον οποίο θα πήγαινε η Louise για να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης του.

Έπειτα από μήνες άκαρπων ερευνών και τηλεοπτικών εμφανίσεων του Brett – ο οποίος παρακαλούσε να βοηθήσει ο κόσμος, ώστε να βρεθεί η Louise – μια ιδιωτική ερευνήτρια προσφέρθηκε να τον βοηθήσει στις έρευνες.

Η Marie Parent κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και σε σύντομο χρονικό διάστημα την οδήγησε στην περιοχή όπου είχε κρύψει το πτώμα της Louise.

Ο Brett Morgan καταδικάστηκε το 1998 σε ισόβια και πέθανε λίγους μήνες αργότερα στη φυλακή από ηπατίτιδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα