Πήγε για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά και γύρισε σπίτι με ένα μωρό στην αγκαλιά

Πήγε για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά και γύρισε σπίτι με ένα μωρό στην αγκαλιά

Πρόσφατα η TikToker LizzieQ μοιράστηκε την δική της ιστορία με τους followers της και το βίντεό της συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις. 

Η Lizzie εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της κρυπτικής εγκυμοσύνης της δεν είχε πάρει καθόλου βάρος και είχε κανονικά περίοδο μέχρι που γέννησε. Συνέχισε λέγοντας πως ένα βράδυ ξύπνησε με τρομερούς πόνους και φοβήθηκε ότι είχε πέτρα στα νεφρά. Θορυβήθηκε τόσο πολύ που πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, ούτε οι νοσοκόμες μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν έγκυος!

 Η νεαρή μαμά δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος, με αποτέλεσμα να σοκαριστεί όταν οι γιατροί της είπαν ότι είχε διαστολή 8 εκατοστών και ότι επρόκειτο να γεννήσει. Διαγνώστηκε επίσης με προεκλαμψία, η οποία προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό, αλλά και χαμηλό προκεντρικό πλακούντα- μια κατάσταση όπου ο πλακούντας βρίσκεται πολύ χαμηλά στη μήτρα και καλύπτει τον τράχηλο. Πολύ επικίνδυνο καθώς μπορεί να σκιστούν αιμοφόρα αγγεία που συνδέουν τον πλακούντα με τη μήτρα κατά τον τοκετό.

Απ' ότι ισχυρίζεται αυτή η κατάσταση την εμπόδιζε να καταλάβει ότι ήταν έγκυος καθώς δε μπορούσε να νιώσει το μωρό της να κινείται. Αποκάλυψε επίσης, γέννησε χωρίς επισκληρίδιο και χωρίς να έχει ιδέα πόσο μηνών ήταν. Το αποτέλεσμα όμως ήταν ότι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Τώρα, το παιδάκι της έχει φτάσει 2 χρονών και εκείνη δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

 Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με την ιστορία της και σχολίασαν θετικά την εμπειρία της.

mama365

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα