Ο Τραμπ επιστρέφει στα social media με δική του πλατφόρμα

Ο Τραμπ επιστρέφει στα social media με δική του πλατφόρμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ σύντομα θα χρησιμοποιήσει δική του πλατφόρμα για να επιστρέψει στα social media, δήλωσε σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έχει αναγκαστεί να παραμείνει σχετικά σιωπηλός στο Μαρ α Λάγκο, το θέρετρό του στη Φλόριντα, μετά την απαγόρευση που του επέβαλε το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, για υποκίνηση της βίαιης εισβολής στο Καπιτώλιο.

Πρόσφατα εξέδωσε κάποιες σύντομες και επιθετικές δηλώσεις, τις οποίες πολλοί παρατηρητές παρομοίασαν με παλιά tweet του. Εδώ και καιρό υπάρχουν εικασίες ότι ο Τραμπ μπορεί να επιδιώξει να δημιουργήσει το δικό του τηλεοπτικό δίκτυο. Όμως, ο σύμβουλός του Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι τα social media είναι ο άμεσος στόχος.

 Ο Τραμπ «θα επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες», με «τη δική του πλατφόρμα» η οποία θα «ορίσει εκ νέου το παιχνίδι» και θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια» χρήστες, είπε ο Μίλερ στο Fox News.

Στον απόηχο της βίαιης εισβολής στο Καπιτώλιο εκτός από το Twitter τόσο το Facebook όσο και το Instagram επέβαλαν απαγόρευση στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα