Χάρι-Μέγκαν: Κεραυνοί εναντίον του Μπάκιγχαμ - Καταγγελίες για ρατσιστική και καταπειστική συμπεριφορά

Χάρι-Μέγκαν: Κεραυνοί εναντίον του Μπάκιγχαμ -  Καταγγελίες για ρατσιστική και καταπειστική συμπεριφορά

Κεραυνούς εναντίον του Μπάκιγχαμ με καταγγελίες για ρατσιστική και καταπιεστική συμπεριφορά εξαπέλυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν στην συνέντευξη που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
«Όχι μόνο δεν ήμουν προστατευμένη αλλά ήταν διατεθειμένοι να πουν ψέμματα για να προστατευθούν άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμένα και τον σύζυγό μου.»

Το ζευγάρι περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα το κλίμα στο παλάτι σχεδόν περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά.

-Έκανες την Κέιτ να κλάψει;

-Όχι το ανάποδο συνέβη.

-Εξήγησέ μας τι εννοείς με αυτό;

Λίγε μέρες πριν τον γάμο, ήταν αναστατωμένη για κάτι. Ναι το θέμα ήταν σχετικά με τα φορέματα με λουλούδια και με έκανε να κλάψω και πραγματικά με πλήγωσε.

Λίγα λεπτά πριν την επίσημη επίσκεψη του ζευγαριού στο Cirque du Soleil, είχαν μάθει πως το Παλάτι αρνείται πριγκιπικούς τίτλους και προστασία στον αγέννητο ακόμα Άρτσι λόγω χρώματος.

«Είπαν στους δυο μας ότι δεν θα έχουμε ασφάλεια και ότι ο γιός μας δεν θα πάρει τίτλο. Υπήρξαν ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το χρώμα του δέρματος του όταν γεννηθεί.»

Κατάφορος ο εκνευρισμός στα πρόσωπα και των δύο ενώ μετά την παράσταση η Μέγκαν υποστηρίζει οτι κατέρρευσε.

«Δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστώ το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης. Αλλά τον καιρό που συνέβαινε ήταν κάτι πολύ περίεργο, με είχε σοκάρει.»

Σύμφωνα με την 39χρονη Μέγκαν υπήρξε αφελής πριν τον γάμο της.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού που δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις σκληρές ερωτήσεις της Όπρα Γουίνφρει δυσκόλεψε πολύ περισσότερο μετά τον γάμο με την Μέγκαν να δηλώνει ότι ένοιωθε οτι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Απλά δεν ήθελα πλέον να είμαι ζωντανή. Ήταν μια πολύ σαφής, αληθινή και τρομακτική σκέψη που είχα συνεχώς. Και θυμάμαι πως με προστάτευε ο Χάρι.»

Η απόφαση του Χάρι να πάρει την γυναίκα του και να φύγουν για την Αμερική έφερε και την ρήξη στις σχέσεις πατέρα και γιου. Ο κάρολος μάλιστα σταμάτησε να του απαντά στο τηλέφωνο.

«Δεν αιφνιδίασα ποτέ τη γιαγιά μου. Την εκτιμώ πάρα πολύ. Μίλησα μαζί της τρεις φορές και δύο με τον πατέρα μου πριν εκείνος σταματήσει να απαντά στα τηλεφωνήματα μου. Και μετά είπε: Μπορείς να μου γράψεις όλα όσα σχεδιάζεις;»

Μεταξύ των σοκαριστικών και δραματικών ειδήσεων που έδωσε ωστόσο στην δημοσιότητα κατά την διάρκει της 2ωρης συνέντευξης που προβλήθηκα αποκλειστικά από το CBS υπήρξε και μια ευχάριστη. Οτι το δεύτερό τους παιδί θα είναι κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα