Σε τροχιά νέας σύγκρουσης με το Μπάκιγχαμ το ζεύγος Χάρι- Μέγκαν

Σε τροχιά νέας σύγκρουσης με το Μπάκιγχαμ  το ζεύγος Χάρι- Μέγκαν

Γεμάτη ανατροπές αλλά και καρφιά για το παλάτι, είναι η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σε τροχιά νέας, ανοιχτής σύγκρουσης με το Μπάκιγχαμ βρίσκεται το ζεύγος Χάρι- Μέγκαν με τη συνέντευξη που έδωσε στην βασίλισσα των αμερικανικών ριάλιτι, Όπρα.

«προσωπικά νοιώθω πραγματικά ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω με την σύζυγό μου δίπλα μου. Γιατί δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα ήταν για την ίδια (την Νταϊάνα) να περνά αυτή την διαδικασία ολομόναχη…».

Ο Χάρι κατηγορεί έμμεσα τον πατέρα του ότι άφησε μόνη την μητέρα του Νταιάνα, κάτι που αποφάσισε να μην κάνει ο ίδιος όταν βρέθηκε σε παρόμοια θέση, απέναντι στις διαρροές προς τον Τύπο.

«Ήταν απίστευτα δύσκολο και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλο» πρόσθεσε ο Χάρι.

Το δίκτυο CBS το οποίο θα προβάλει την συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ την προσεχή Κυριακή, έδωσε στη δημοσιότητα «πιπεράτα» αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Χαρι, όχι όμως τις απαντήσεις της Μέγκαν.

Η συνέντευξη που παραχώρησε το πριγκιπικό ζεύγος στην «βασίλισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης προαναγγέλλει ακόμη μία σφοδρή σύγκρουση με τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ…

«Θέλω να ξεκαθαρίσω προς όλους πως δεν υπάρχει θέμα που δεν μπορώ να θίξω» σημείωσε η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στον αντίποδα ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από το παλάτι με την βασιλική οικογένεια να ασχολείται και με τη νοσηλεία του βασιλιά Φίλιππου για δεύτερη εβδομάδα σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας. Είναι βέβαιο πάντως πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα