Μαρτύρησε στα χέρια τους η 2χρονη κορούλα τους

Μαρτύρησε στα χέρια τους η 2χρονη κορούλα τους

Γονείς - τέρατα στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας καταδικάστηκαν με 11 χρόνια ο Στόουκς και εννιάμιση έτη η Μουρ από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν για τον βασανισμό και της ανθρωποκτονία της δίχρονης κόρης τους Μάντιλιν-Ρόουζ Εϊβα Στόουκς, που έγινε το 2017.

Ο 33χρονος Σέιν Ντέιβιντ Στόουκς και η 26χρονη σύζυγός του Νικόλ Μπέτι Μουρ σκότωσαν με φρικτό τρόπο την κόρη τους, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο από εγκαύματα που της προκάλεσαν στην μπανιέρα.

Πατέρας και μητέρας της μικρής παραδέχθηκαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν με 11 χρόνια ο Στόουκς και εννιάμιση έτη η Μουρ από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν.
Το ακόμα πιο τρομερό της ιστορίας είναι ότι το κοριτσάκι δεν είχε μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς οι γονείς της, και περισσότερο η μητέρα της, πίστευαν ότι θα επουλωθούν τα εγκαύματα, τα οποία είχαν σημαδέψει περισσότερο από το 1/5 του μωρού.

Τελικά η αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του abc.net.au, ενώ ο δικαστής, Ντέιβιντ Τζάκσον, τόνισε στην ανακοίνωση της ποινής ότι «η συμπεριφορά του ζευγαριού είναι ακατανόητη» και πως με την συμπεριφορά τους «οδήγησαν το κορίτσι στον θάνατο».