Μαρτύρησε στα χέρια τους η 2χρονη κορούλα τους

Γονείς - τέρατα στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας καταδικάστηκαν με 11 χρόνια ο Στόουκς και εννιάμιση έτη η Μουρ από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν για τον βασανισμό και της ανθρωποκτονία της δίχρονης κόρης τους Μάντιλιν-Ρόουζ Εϊβα Στόουκς, που έγινε το 2017.

Ο 33χρονος Σέιν Ντέιβιντ Στόουκς και η 26χρονη σύζυγός του Νικόλ Μπέτι Μουρ σκότωσαν με φρικτό τρόπο την κόρη τους, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο από εγκαύματα που της προκάλεσαν στην μπανιέρα.

Πατέρας και μητέρας της μικρής παραδέχθηκαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν με 11 χρόνια ο Στόουκς και εννιάμιση έτη η Μουρ από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν.
Το ακόμα πιο τρομερό της ιστορίας είναι ότι το κοριτσάκι δεν είχε μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς οι γονείς της, και περισσότερο η μητέρα της, πίστευαν ότι θα επουλωθούν τα εγκαύματα, τα οποία είχαν σημαδέψει περισσότερο από το 1/5 του μωρού.

Τελικά η αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του abc.net.au, ενώ ο δικαστής, Ντέιβιντ Τζάκσον, τόνισε στην ανακοίνωση της ποινής ότι «η συμπεριφορά του ζευγαριού είναι ακατανόητη» και πως με την συμπεριφορά τους «οδήγησαν το κορίτσι στον θάνατο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα