Γιατί αυτή και όχι εγώ; Η οργή της Μελάνια Τραμπ για το εξώφυλλο στη Vogue

Γιατί αυτή και όχι εγώ; Η οργή της Μελάνια Τραμπ για το εξώφυλλο στη Vogue

Έξαλλη φαίνεται πως ήταν η Μελάνια Τραμπ όταν αντί να φωτογραφηθεί εκείνη για το περιοδικό Vogue, που τόσο μεγάλο καημό το έχει, η Άννα Γουίντουρ επέλεξε την Μπιγιονσέ.

Η αντίδραση της Πρώτης Κυρίας ηχογραφήθηκε κρυφά από την πρώην φίλη και βοηθό της, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, εκφράζοντας την έκπληξή της για την επιλογή της Μπιγιονσέ στο εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018.

Το συγκεκριμένο τεύχος είναι παραδοσιακά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς. Μάλιστα, η διευθύντρια της Vogue έδωσε στην Μπιγιονσέ τον «πλήρη» δημιουργικό έλεγχο, όπως λέει η Μελάνια Τραμπ στην ηχογράφηση που μοιράστηκε το NBC News. «Επομένως η Μπιγιονσέ θα προσλάβει μαύρο φωτογράφο και θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που θα κάνει εξώφυλλο για την Vogue» πρόσθεσε η Πρώτη Κυρία.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s here! @beyonce stars on the cover of our September issue. Tap the link in our bio to read the full story. Photographed by @tylersphotos, fashion editor @tonnegood, Vogue, September 2018.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine) στις6 Αύγ, 2018 στις 6:00 πμ PDT

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλο της Vogue από τότε που ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ. Αντιθέτως, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βίβλου των περιοδικών 3 φορές, όσο ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Τι; Αυτό είναι τρελό» ακούγεται να λέει η Γουόλκοφ απαντώντας στην Μελάνια. «Λοιπόν, αυτό διάβασα» λέει η Πρώτη Κυρία.

Η Γουόλκοφ κατέγραψε 6 τηλεφωνικές συνομιλίες με την Μελάνια Τραμπ μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουλίου 2018. Είπε ότι άρχισε να ηχογραφεί τις κλήσεις της με την Μελάνια, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο εν μέσω ελέγχου για τις υπερβολικές δαπάνες που έκανε η Επιτροπή Προεδρικής Ορκομωσίας στην οποία εργαζόταν. Ακολούθως, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Μελάνια κι εγώ: Η άνοδος και η πτώση της φιλίας μου με την Πρώτη Κυρία».

Η αντίδραση του Λευκού Οίκου

Φυσικά, η αντίδραση της εκπροσώπου της Μελάνια Τραμπ αναφορικά με τις μυστικές ηχογραφήσεις, ήταν άμεση. «Ο ναρκισσισμός της δεν γνωρίζει όρια, η γυναίκα αυτή είναι απάτη. Αυτές οι ηχογραφήσεις επιλέγονται για ανοησίες και παρουσιάζονται χωρίς πλαίσιο. Ντροπή γι’ αυτή την συνεχιζόμενη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρων και ντροπή στο NBC για την κάλυψη αυτού του κουτσομπολιού» είπε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Το ιστορικό τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 της Vogue

Το τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 ήταν ιστορικό, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ένας μαύρος φωτογράφος επιλέχθηκε να κάνει το δικό του εξώφυλλο. Η Μπιγιονσέ συμφώνησε με τον φωτογράφο Τάιλερ Μίτσελ για την λήψη, λέγοντας ότι θεωρούσε το θέμα ως ευκαιρία να προσφέρει σε άλλους μαύρους καλλιτέχνες μεγάλες ευκαιρίες. Η Vogue είπε ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο ήταν «πραγματικά μια προσπάθεια συνεργασίας».

«Όταν η Vogue πρότεινε τον φωτογράφο Τάιλερ Μίτσελ στην Μπιγιονσέ, η τραγουδίστρια είπε αμέσως ναι στην ευκαιρία να συνεργαστεί με αυτό τον νεαρό καλλιτέχνη» είχε δηλώσει το περιοδικό την εποχή εκείνη.

Στην συγκεκριμένη πάντως ηχογράφηση, η Μελάνια Τραμπ περιέγραψε επίσης την έκπληξή της στην απόφαση του περιοδικού να παρουσιάσει την Στόρμι Ντάνιελς, την πορνοστάρ που πληρώθηκε 130.000 δολάρια για να αποκρύψει την σεξουαλική συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα