Ο Τραμπ βγαίνει από το νοσοκομείο: Το ανακοίνωσε ο ίδιος - Μην φοβάστε την Covid

Ο Τραμπ βγαίνει από το νοσοκομείο: Το ανακοίνωσε ο ίδιος - Μην φοβάστε την Covid

Ο Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει από το νοσοκομείο σήμερα 5/10. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω twitter.

Το εξιτήριό του από το νοσοκομείο Walter Reed, όπου νοσηλεύεται από την Παρασκευή, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσεί από COVID-19.

«Θα βγω σήμερα από το νοσοκομείο, στις 6.30 (ώρα Αμερικής). Αισθάνομαι καλά. Μην φοβάστε την Covid. Μην τον αφήνετε να σας ελέγχει. Έχουμε αναπτύξει στο Ίδρυμα Τραμπ πολύ καλά φάρμακα. Νιώθω καλύτερα από ότι 20 χρόνια πριν», αναφέρει ο Πλανητάρχης στο tweet του.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος φρόντισε να τα… βάλει ξανά με τα media, λέγοντας στην ανάρτησή του: «Αναφέρεται ότι τα Media είναι αναστατωμένα επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα ώστε να πω ευχαριστώ στους πολλούς θαυμαστές και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και μέρες, ώστε να αποδώσουν τον σεβασμό του στον Πρόεδρο. Αν δεν το είχα κάνει, τα media θα έλεγαν πως είμαι ΑΓΕΝΗΣ!!!».

Νωρίτερα σήμερα, είχε ανακοινωθεί ότι ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ θα προβεί, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, σε νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ μετά από θετική διάγνωση του με την Covid-19.

«Η υγεία του συνεχίζει να βελτιώνεται», δήλωσε ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, σημειώνοντας ότι η απόφαση για πιθανό εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα σήμερα Δευτέρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα