Νέα κόλαση φωτιάς στη Βηρυτό. Μόλις έναν μήνα μετά την καταστροφική έκρηξη

Νέα κόλαση φωτιάς στη Βηρυτό. Μόλις έναν μήνα μετά την καταστροφική έκρηξη

Μόλις έναν μήνα μετά την καταστροφική έκρηξη και την τραγωδία με τους 190 νεκρούς, η Βηρυτός τίθεται ξανά σε συναγερμό. Αυτή τη φορά εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε αποθήκη με μηχανέλαιο και ελαστικά στο λιμάνι της.

Πυκνοί μαύροι καπνοί καλύπτουν τη Βηρυτό και ήδη ελικόπτερα επιχειρούν για να σβήσουν τη φωτιά. Εικόνες που μεταδίδονται από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν ένα ελικόπτερο με δεξαμενή με νερό να πετάει ήδη στην περιοχή.

Η τεράστια έκρηξη της 4ης Αυγούστου κατέστρεψε το λιμάνι και κατοικημένη περιοχή γύρω από αυτό και βύθισε στο πένθος τη Βηρυτό

Η νέα φωτιά στη Βηρυτό ξέσπασε σήμερα (10.09.2020) στην ζώνη αφορολόγητων προϊόντων του λιμανιού, ενώ μια τεράστια στήλη καπνού είναι ορατή από πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας.

Στρατιωτική πηγή σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά στο λιμάνι, όπου βρίσκονται αποθήκες και σιλό σιτηρών που είχαν καταστραφεί από την έκρηξη της 4ης Αυγούστου, από την οποία περίπου 190 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα