Νταϊάνα: Η μοιραία νύχτα στο Παρίσι, η τελευταία φράση της και οι θεωρίες συνωμοσίας

Νταϊάνα: Η μοιραία νύχτα στο Παρίσι, η τελευταία φράση της και οι θεωρίες συνωμοσίας

Ήταν ξημερώματα της 31ης Αυγούστου του 1997 όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της, προσέκρουσε στην 13η τσιμεντένια κολόνα στήριξης της οροφής του τούνελ Ποντ ντ’ Αλμά στο Παρίσι.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Νταϊάνα και ο Αλ Φαγιέντ έκαναν διακοπές στη γαλλική Ριβιέρα και πριν να επιστρέψουν στο Λονδίνο, αποφάσισαν να περάσουν μια νύχτα στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Ριτς, που ανήκε στον πατέρα του Ντόντι.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι ξεκίνησε για μια βόλτα στο Παρίσι. Οι παπαράτσι τους περίμεναν στην είσοδο του ξενοδοχείο και προσπάθησαν να τους αποφύγουν. Ωστόσο, εκείνοι δεν τους άφησαν στην ησυχία τους και τους κυνήγησαν.

Η Νταϊάνα ήταν τόσο κουρασμένη από το κυνηγητό με τους φωτορεπόρτερ και ένιωθε πως ζούσε ένα διαρκές μαρτύριο, αφού δεν υπήρχαν για εκείνη ποτέ ιδιωτικές προσωπικές στιγμές.

Η σύγκρουση του οχήματος ήταν τόσο σφοδρή, που ο οδηγός και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθόταν στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν έχασε τη ζωή της αμέσως.

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, οι παπαράτσι είχαν ήδη συγκεντρωθεί εκεί και λέγεται πως τότε εκείνη γύρισε και τους είπε: "Αφήστε με ήσυχη".... Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα