Βρώμικα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αντί για αυστηρούς κανόνες υγιεινής

Βρώμικα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αντί για αυστηρούς κανόνες υγιεινής

Λόγω κορωνοϊού οι τουρίστες αναμένουν να φιλοξενηθούν σε δωμάτια ξενοδοχείων καθαρά, όπου τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που οι τουρίστες all inclusive φθάσουν σε ξενοδοχείο παρατημένο στη μοίρα του; Ακριβώς αυτό συμβαίνει αυτές τις μέρες με γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα, γράφει η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού προγράμματος RTL Online.

Η γερμανική ιστοσελίδα σημειώνει: «Στη Ρόδο: Kiotary Bay: Ήδη πριν από 15 χρόνια γερμανοί τουρίστες είχαν αποταθεί στο RTL ζητώντας βοήθεια. Η κατάσταση δεν άλλαξε τα επόμενα χρόνια. Οι διαχειριστές της μονάδας υποσχέθηκαν βελτιώσεις. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο και πάλι τουρίστες ζήτησαν τη βοήθεια του καναλιού, λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι είχαν κλείσει άλλο ξενοδοχείο μεταφέρθηκαν στο Kiotary Bay.

Blue Bay Resort: Η οικογένεια Άμπερτ είχε κλείσει στο πεντάστερο Labranda Blue Bay Resort λίγα χλμ από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Με την αιτιολογία ότι ήταν υπερπλήρες οι τουρίστες μεταφέρθηκαν 60 χλμ πιο μακριά στο τετράστερο Labranda Kiotari Bay Resort. Από άλλους τουρίστες πληροφορήθηκαν ότι και αυτοί είχαν κλείσει στο ξενοδοχείο δίπλα από το αεροδρόμιο και μεταφέρθηκαν τελικά στο Labranda Kiotari Bay Resort. Υπάρχει η υποψία ότι εδώ υπάρχει ενδεχομένως σύστημα. Mόλις έφθασε στο ξενοδοχείο η γερμανική οικογένεια αντίκρισε πελάτες του ξενοδοχείου να ζητούν επίμονα στη ρεσεψιόν να καθαριστούν τα δωμάτια και να τους δοθεί χαρτί τουαλέτας.

 

 

 

topontiki