Απειλές Τσελίκ σε Ελλάδα και Κύπρο: Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο

Απειλές Τσελίκ σε Ελλάδα και Κύπρο: Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο

Σε κρεσέντο προκλητικών δηλώσεων έχουν επιδοθεί οι τούρκοι αξιωματούχοι και τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος θέλησε -για μία ακόμη φορά- να απειλήσει την Ελλάδα και την Κύπρο

"Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Σας ξεπερνάει να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο", ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν και πρόσθεσε: "Δεν είδαμε να τηρούν το λόγο τους ούτε η Ελλάδα , ούτε η νότια Κύπρος (Κυπριακή Δημοκρατία). Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ενας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία, Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν η τον άλλον.

Δυστυχώς, οι Ελληνοκύπριου που μιλούν, αυτοί που είναι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας, επιλέγονται απο τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν την πολιτική γλώσσα και δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία.

Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στην χρήση πραγματικής δύναμης, θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλακά με τον τουρκικό στόλο σας ξεπερνά".