Τζορτζ Φλόιντ και το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του. Ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο

Τζορτζ Φλόιντ και το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του. Ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο

Ξεχειλίζει η οργή για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, με τη σύντροφο και την κόρη του να αναδεικνύουν το κενό που αφήνει πίσω του και την τραγωδία της άδικης απώλειάς του.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Intagram ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ Στίβεν Τζάκσον, η 6χρονη Τζιτζι χαμογελά περήφανα καθισμένη στους ώμους του και λέει ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο.

Ο Τζάκσον είναι από τους ανθρώπους που πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες μετά τη δολοφονία του φίλου του, όπως λέει, Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικό, την περασμένη εβδομάδα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That’s right GiGi “Daddy changed the world” George Floyd the name of change. #justiceforgeorgefloyd #ivehadenough Love to all who have love for all

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Jackson Sr. (@_stak5_) στις2 Ιούν, 2020 στις 7:16 μμ PDT

 

Σπαρακτική ήταν η και παρουσία της συντρόφου του δολοφονημένου Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεάπολη. Με δάκρυα στα μάτια της η Ρόξι Ουάσινγκτον είπε για τον Φλόιντ ότι «δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει, να παίρνει πτυχίο από το πανεπιστήμιο. Δεν θα έχει την ευκαιρία να την συνοδεύσει στον γάμο της. Αν έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται τον πατέρα της δεν τον έχει πια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα