Παρολίγον να πεθάνει ο Ποπάϋ που είχε φουσκώσει με βαζελίνη τα μπράτσα του

Παρολίγον να πεθάνει ο Ποπάϋ που είχε φουσκώσει με βαζελίνη τα μπράτσα του

 Κιρίλ Τοροσίν είναι ένας 23χρονος Ρώσος πρώην στρατιωτικός και νυν φανατικός των γυμναστηρίων που ήθελε να αποκτήσει τεράστια, υπερμεγέθη μπράτσα. Αφού είδε και αποείδε ότι με τη γυμναστική δεν μπορεί να πετύχει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους. Ο Κιρίλ πήγε και εμφύτευσε με σύριγγα από τρια λίτρα βαζελίνης στο κάθε του μπράτσο. Και πράγματι έγινε αυτό που ήθελε. Έκανε αφύσικα μεγάλα μπράτσα σαν να ήταν ο Ποπάϋ.

Όμως οι χαζομάρες πληρώνονται και ύστερα από μερικές εβδομάδες που ο Κιρίλ απολάμβανε να τον κοιτάζουν στον δρόμο στα μπράτσα του. Άρχισε να νιώθει φρικτούς πόνους στα χέρια και να μην μπορεί να σηκώσει ούτε πούπουλο.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Μόσχας όπου τον εξέτασε ο γιατρός Ντμίτρι Μέλινκοφ, του ανακοίνωσε τα νέα που δεν ήταν καλά. Οι μύες του σάπιζαν μέσα στο μπράτσο του και εάν ήθελε να ζήσει θα έπρεπε να βγάλει αυτά τα εμφυτεύματα βαζελίνης.

Ο Κιρίλ μπήκε στο χειρουργείο και ύστερα από πολύωρη επέμβαση ο γιατρός Ντμίτρι Μέλινκφ αφαίρεσε από κάθε μπράτσο 2 κιλά μυών και σάρκας που ήταν στα όρια της σήψης.

 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα