Φρίκη: 5χρονος βιάστηκε από ομάδα 9χρονων στο σχολείο

Φρίκη: 5χρονος βιάστηκε από ομάδα 9χρονων στο σχολείο

Ένα αγοράκι 5 ετών βιάστηκε από μία ομάδα 9χρονων σε ένα σχολείο στη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 5χρονου όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός μαθητής ετοιμαζόταν να φύγει από την αίθουσα του σχολείου. Τότε ένας από τους τέσσερις 9χρονους που εμπλέκονται στην υπόθεση τον πλησίασε και του είπε: «Θα είσαι η σκύλα μου».

Η μητέρα του άρχισε να ανησυχεί όταν είδε ότι ο γιος της δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι την ώρα που επέστρεφε πάντα. Όταν ο μικρούλης γύρισε από το σχολείο, περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε και εκείνη με τη σειρά της το είπε σε μία τοπική εφημερίδα ονόματι Sowetan.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το παιδί στη μητέρα του, τα 4 παιδιά τον έσπρωξαν ενώ ήταν στην τάξη και μετά τον ξέντυσαν, τον γύρισαν και ξεκίνησαν να το βιάζουν.

Μετά από την επίθεση το παιδί είχε γίνει βίαιο με τα άλλα παιδιά ενώ δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο. «Τον πήγα στην κλινική και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό» ανέφερε η μητέρα του.

Η 29χρονη μητέρα τόνισε ότι το σχολείο αρνήθηκε να ασχοληθεί με την υπόθεση και της είπε να πάει στην αστυνομία. Ωστόσο, η αστυνομία της είπε ότι δεν μπορεί να ανοίξει φάκελο.

 

newsbeast