Αιγάλεω: Άγρια συμπλοκή οδηγών στη μέση του δρόμου – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Αιγάλεω: Άγρια συμπλοκή οδηγών στη μέση του δρόμου – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι εχθές στην Πέτρου Ράλλη, περίπου στο ύψος του Αιγάλεω, κόβουν την ανάσα.
Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, μια γυναίκα και ένας άντρας δέχονται χτυπήματα από τρία άτομα που κατέβηκαν από το λευκό όχημα που διακρίνεται στα πλάνα. Οι νεαροί δε διστάζουν να χτυπήσουν τη γυναίκα, ενώ το άτομο που τη συνόδευε δέχτηκε κλωτσιά και ένα πάτημα στο κεφάλι, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή.

Τα πλάνα καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα οδηγός με το κινητό του τηλέφωνο. Κάποιοι κορνάρουν και άλλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι τα όσα συμβαίνουν μπροστά τους.

Το βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων ξεκινά με τη γυναίκα να έχει κατέβει από το αυτοκίνητό της και να σπρώχνει έναν από τους τρεις νεαρούς. Οι άλλοι δύο που ήταν στο ίδιο όχημα με εκείνον αρχίζουν να χτυπούν τον άντρα που τη συνόδευε. Η κατάσταση ξεφεύγει, με τις ύβρεις να ντύνουν ηχητικά τις εικόνες ντροπής.

Η γυναίκα προσπαθεί να σώσει τον άντρα που ήταν μαζί της, αλλά οι νεαροί δεν σταματούν. Ο δρόμος στο σημείο είναι μποτιλιαρισμένος και η κυκλοφορία λόγω του άγριου επεισοδίου έχει διακοπεί.

Τα όσα ακολουθούν σοκάρουν τους οδηγούς που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, αλλά και τους επιβάτες λεωφορείου που έβλεπαν από τα παράθυρα τις σκηνές βίας. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο και αργότερα στο ΚΑΤ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δε διατρέχει κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα