Ίλιον: Αγωνία για την τύχη των 4 παιδιών που έπεσαν θύματα γονικής αρπαγής

Ίλιον: Αγωνία για την τύχη των 4 παιδιών που έπεσαν θύματα γονικής αρπαγής

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία για την τύχη των τεσσάρων παιδιών που έπεσαν θύμα αρπαγής στο Ίλιον.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (14.05.2024) στο Ίλιον με το Χαμόγελο του Παιδιού να αναφέρει ότι σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας.

 Αργά το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή. Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη για τον εντοπισμό των τεσσάρων παιδιών και μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Οι έρευνες γίνονται στο Ίλιον, αλλά και στις γειτονικές περιοχές.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα