Κοζάνη: Νέο περιστατικό αδιαφορίας αστυνομικών σε καταγγελία αγρότισσας. Κινδυνεύω να γίνω νεκρή

Κοζάνη: Νέο περιστατικό αδιαφορίας αστυνομικών σε καταγγελία αγρότισσας. Κινδυνεύω να γίνω νεκρή

Νέο περιστατικό αδιαφορίας αστυνομικών έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά από την Κοζάνη.
Σύμφωνα με καταγγελία στο MEGA, στις 8 Μαΐου ηλικιωμένη κατέφυγε στο ΑΤ της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, όταν πήγε στην Αστυνομία, της είπαν να πάει στο λογιστήριο, χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οδηγίες. Η γυναίκα, μην γνωρίζοντας τι να πράξει, απευθύνθηκε στον ανιψιό της, ο οποίος φτάνοντας στο ΑΤ, ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπροφορά των αστυνομικών.

«Κινδυνεύω να γίνω νεκρή»
Η ηλικιωμένη, πέρα από τις κλοπές, δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς στο παρελθόν έχει δεχτεί επιθέσεις και ξυλοδαρμό, ακόμα και πυροβολισμούς.

«Ήρθε ένας άλλος αστυνομικός, δεν τον ξέρω, και μου λέει ‘είναι κοντά το χωριό σου και ήρθες να κάνεις μήνυση’. Του λέω εγώ ‘η ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτά δεν είναι;’ και μετά μου λέει ‘δε θα ασχοληθούμε μαζί σας’. Του είπα ‘ήρθα για μήνυση για κλοπή’ και μου έδωσε ένα χαρτί να πάω στο λογιστήριο. Δε μου είπαν τίποτα. Αν δεν επενέβαινε ο ανιψιός μου, δε θα έκαναν τίποτα. Η ζωή μου κινδυνεύει να γίνω και νεκρή. Άμα με δεις δεν έχω δόντια στο στόμα, μου έριξαν ξύλο. Με χτύπησε ένας, η γυναίκα του που είναι από την Αλβανία», λέει η ίδια μιλώντας στο MEGA.

«(…) Έρχονταν αυτοί και χτυπήσουν παράθυρα. Η Ασφάλεια δεν έκανε βαλλιστική πέρυσι που την πυροβολούσαν, εκκρεμεί μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που το έκαναν απειλή, και την έχουν στείλει στο νοσοκομείο με φωτογραφίες», λέει ο ανιψιός της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα