Βραυρώνα: Ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα του βρέφους – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Βραυρώνα: Ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα του βρέφους – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης ζήτησε και πήρε η μητέρα του βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε πεταμένο σε σκουπίδια στην Βραυρώνα.

Η 24χρονη μητέρα και ο σύζυγός της κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το μωρό μόλις γεννήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της μητέρας, η οποία νοσηλευόταν και σήμερα έλαβε εξιτήριο, η δικαστική αρχή εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού.

Η 24χρονη μετήχθη σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που πιθανότατα θα βρεθεί για την απολογία του και ο πατέρας, ο οποίος έχει κληθεί για αύριο, αλλά αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία καθώς δεν έχει παραδοθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου του νεογέννητου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δικαστική λειτουργός αναμένει από ώρα σε ώρα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, από την οποία θα διαφωτιστεί η υπόθεση των συνθηκών θανάτου του νεογνού.

Οι δύο γονείς, με καταγωγή από το Νεπάλ, φαίνεται να ισχυρίζονται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό και ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Αν αποδειχθεί αληθής ο ισχυρισμός τους θα έχουν διαφορετική ποινική αντιμετώπιση.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα