Πάτρα: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 4 ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία

Πάτρα: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 4 ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στην Πάτρα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 4 ατόμων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 4 ατόμων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία με τη συμμορία να πέφτει στα χέρια της Αστυνομίας στις 26 Απριλίου.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως τους τελευταίους δυο μήνες η συμμορία στην Πάτρα πραγματοποίησε τουλάχιστον 65 αγοραπωλησίες  ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κάνναβης, κοκαΐνης και MDMA, μέρος των οποίων πραγματοποιήθηκε σε ανήλικους πελάτες, ακόμη και σε σχολικούς χώρους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών βρήκαν και κατάσχεσαν, μέσα σε σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου στην Πάτρα 80 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρεις συσκευασίες με έτοιμες μικροποσότητες κάνναβης για χρήση.

Ξυλοδαρμός και απειλές στους ανήλικους

Τα αρχηγικά μέλη της συμμορίας επέβαλαν στα υπόλοιπα μέλη και κυρίως στους τέσσερις ανήλικους συλληφθέντες απόλυτη αφοσίωση και για να πετύχουν τον σκοπό τους απειλούσαν και χτυπούσαν τους ανήλικους συνεργούς τους, τους οποίους πίεζαν συνεχώς για την προσέλκυση νέων πελατών ακόμη και ανήλικων μαθητών από το σχολικό περιβάλλον.

Η εγκληματική οργάνωση,μέσω των ανηλίκων μελών της, χρησιμοποιούσε το σχολικό συγκρότημα ως χώρο αποθήκευσης και απόκρυψης των ναρκωτικών και ως ορμητήριο της για την  περαιτέρω διακίνησή τους.

Οι κατηγορούμενοι είχαν αναγράψει ακόμη και σε τοίχο του σχολικού συγκροτήματος την τιμή πώλησης ενός γραμμαρίου κάνναβης

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων αλλά και σε σωματικές έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

-212,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-21,8 γραμμάρια κοκαΐνης
-29,7 γραμμάρια MDMA
-δύο αυτοσχέδια τσιγάραμε μίγμα κάνναβης και καπνού
-Τέσσερα μαχαίρια (τύπου πεταλούδα),
-Δύο σιδερογροθιές,
-Ένα ξύλινο μπαστούνι,
-τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα
-4450€

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα