Πέλλα: «Της είπε ότι θα την σκοτώσει» - Τρόμος από συμμορία μαθητών

Πέλλα: «Της είπε ότι θα την σκοτώσει» - Τρόμος από συμμορία μαθητών

Το κουβάρι της νέας υπόθεσης bullying στην Πέλλα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας από τους μαθητές έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου μαθητή. Στη συνέχεια ακολούθησε μπαράζ καταγγελιών, με ένα από τα παιδιά που έγιναν στόχος της συμμορίας να λέει στους γονείς του ότι φοβάται μην έχει την τύχη του μικρού Άλεξ.

Νέο περιστατικό με 15χρονη
 
Η νέα καταγγελία που αποκαλύφθηκε αφορά 15χρονη που δέχθηκε bullying. Η μητέρα της μαθήτριας είπε στο MEGA πως από την αρχή της χρονιάς η παρέα των μαθητών προκαλεί πολλά προβλήματα με την ανοχή των καθηγητών.

«Η μικρή μου ήταν εκδρομή με το σχολείο, πήγε ο αρχηγός από αυτούς και έτσι όπως καθόντουσαν τους είπε "πάρτε δρόμο από εδώ, θέλω να καπνίσω". Η μικρή είπε "έχει τόσο χώρο" και αυτός της είπε "άκουσες τι σου είπα, θα κάνεις ό,τι σου πω εγώ". Είπε η δικιά μου "όχι, δε θα γίνεται ό,τι θέλεις εσύ". Άρχισε να την βρίζει με πολύ άσχημες λέξεις, να της λέει ότι θα την σκοτώσει. Φοβήθηκε, πήγε στο γραφείο, ενημέρωσε τη γυμνασιάρχη, τον κάλεσαν αλλά δεν ξέρω τι του είπαν», ανέφερε στο MEGA η μητέρα.

«Φοβάται μην καταλήξει σαν τον Άλεξ»

Ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης που έχει αναλάβει τα περιστατικά που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Οι καταγγελίες είναι τέσσερις. Η τέταρτη περίπτωση φοβάται να μην καταλήξει σαν τον Άλεξ, έτσι μου είπε το παιδί με τους γονείς του, φοβούνται τα αντίποινα».

Όπως λέει ο ίδιος, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση ούτε από την αρμόδια διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ούτε από το σχολείο. «Τους έχουν επιπλήξει γιατί αυτή η διαδικασία πήρε διαστάσεις στα ΜΜΕ».

Ο κ. Ξυλουργίδης κατήγγειλε ότι: «Συγγενικά πρόσωπα των δραστών, μου στέλνουν μηνύματα και μου απευθύνουν μειωτικούς χαρακτηρισμούς», ενώ του έχει μεταφερθεί ότι «τι πηγαίνεις απέναντί τους και μου λένε ότι αυτοί είναι τοπικοί παράγοντες».

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα