Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Σημειωτόν στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου, που αλλού έχει ουρές χιλιομέτρων

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Σημειωτόν στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου, που αλλού έχει ουρές χιλιομέτρων

Η κίνηση στις εισόδους της Αττικής για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, θυμίζει μιά καθημερινή εργάσιμη ημέρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης με συμφόρηση και στα διόδια όπως αυτά στο Ρίο – Αντίρριο.

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη (07.05.2024) με την εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου να είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα αλλά η κίνηση παραμείνει με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από Αγίους Θεοδώρους έως τα Μέγαρα.

Με πρώτη και δευτέρα, κινούνται και τα οχήματα που διέρχονται από τα διόδια της Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. 

Αντίθετα χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας όπου νωρίτερα υπήρχαν καθυστερήσεις από Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών.

Το πρωί της Τρίτης έφτασαν στον Πειραιά τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό.

Στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου οκτώ. Περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Συνδυασμός της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, αλλά και εξόδου άλλων λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς και η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ όλα τα έκτακτα μέτρα και στα δύο ρεύματα των εθνικών οδών.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα