Κως: Από πνιγμό με τηγανητές πατάτες ο θάνατος του βρέφους - Το παρελθόν του 21χρονου πατέρα με παιδική πορνογραφία

Κως: Από πνιγμό με τηγανητές πατάτες ο θάνατος του βρέφους - Το παρελθόν του 21χρονου πατέρα με παιδική πορνογραφία

"Ασφυξία δια κατάποσης τροφής". Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ενός έτους βρέφους από την Κω, σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Ο πνιγμός του άτυχου κοριτσιού, επήλθε από άπεπτες τηγανιτές πατάτες, οι οποίες προκάλεσαν απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνάδουν με τις αρχικές ενδείξεις που διαπιστώθηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Κω, οι οποίοι έδωσαν μάχη για αρκετά λεπτά, προσπαθώντας να επαναφέρουν το βρέφος, αλλά και με τα ίχνη εμετού, που εντοπίστηκαν κατά την αυτοψία της Αστυνομίας, στο σπίτι της οικογένειας.

Η 20χρονη μητέρα και ο 21 ετών πατέρας, έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης, ενώ με εντολή Εισαγγελέα, το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας δύο ετών, απομακρύνθηκε από τους γονείς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πατέρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, διαπίστωσαν ότι είχε στο κινητό του τηλέφωνο θεάσεις τέτοιου υλικού.

Το άτυχο βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη μητέρα του, στις 19:45 το απόγευμα του Σαββάτου. Γείτονες της οικογένειας, ακούγοντας τις κραυγές της 20χρονης, έσπευσαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όμως ούτε εκείνοι, ούτε οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ούτε και οι γιατροί του νοσοκομείου, κατάφεραν να σώσουν το βρέφος, που κατέληξε μία ώρα αργότερα, στις 20:45.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα