Ρέντης: 20 εισαγγελείς έλαβαν μέρος στις έρευνες της ΕΛΑΣ για τον θάνατο Λυγγερίδη

Ρέντης: 20 εισαγγελείς έλαβαν μέρος στις έρευνες της ΕΛΑΣ για τον θάνατο Λυγγερίδη

Είκοσι εισαγγελείς σε όλη τη χώρα έλαβαν μέρος στις σαρωτικές έρευνες της ΕΛΑΣ σε Αθήνα και επαρχία για την υπόθεση θανάτου του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ρέντη.

Την υπόθεση συντόνιζε ο νέος Εισαγγελέας Οργανωμένου Εγκλήματος Δημήτρης Γκύζης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, η δικογραφία, που σχηματίστηκε είναι «τεράστια και είναι πολύ καλά δεμένη».

Εχουν προηγηθεί επίσης άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου!

Μαρινάκης: Η δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη ξεχείλισε το ποτήρι της οργής της κοινωνίας

Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τα περίπου 110 εντάλματα αναφορικά με τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.
 
«Η δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής της κοινωνίας. Δεν ήταν η πρώτη δολοφονία. Μία βία που ξεκινούσε από τα γήπεδα, φτάσαμε στο σημείο να ακούμε να αφαιρούνται ανθρώπινες ζωές», είπε ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με τα περίπου 110 εντάλματα (έχουν γίνει περίπου 50 προσαγωγές) για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

«Είχα μιλήσει, τότε, μετά τη δολοφονία του αστυνομικού, για την ευθύνη της πολιτείας και θέσαμε άμεσα μέτρα, με κόστος για τους χιλιάδες φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα τους. Όσα είπαμε τα κάναμε πράξη, με τις κάμερες, με τα εισιτήρια, όλα, έτσι ώστε να βλέπουμε το ποδόσφαιρο σε καλές συνθήκες, όπως στην Ευρώπη και να επιβάλλονται αυτοματοποιημένες ποινές σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Για την ποινική διάσταση της δολοφονίας, δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να τη σχολιάζει. Έχω δεχθεί πολλές ερωτήσεις. Η απάντηση είναι: ας έχουμε εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Μπορεί τέτοιες έρευνες να χρειάζονται χρόνο. Πολλοί και στην Αστυνομία και στη Δικαιοσύνη εργάζονται πάνω σε πολλές υποθέσεις. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης. Θα γίνουν φαντάζομαι σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα