Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 8χρονου από ένα παιδί 7 ετών

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 8χρονου από ένα παιδί 7 ετών

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το MEGA, δείχνει την αποτρόπαια πράξη ενός 7χρονου, που χτύπησε ένα 8χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο μικρών αγοριών, ενώ, το συγκεκριμένο υλικό με το περιστατικό ανέβηκε στο TikTok.

Η μητέρα του θύματος έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του, με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Η πράξη ολοκληρώνεται. Ο 8χρονος σφαδάζει από τους πόνους και ο 7χρονος ανεβάζει το βίντεο στο TikTok. Ο μικρός πηγαίνει σπίτι του κλαμένος και περιγράφει στη μητέρα του τι συνέβη.

«Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχει ”πάρει” φωτιά»

Ο Γιάννης Γλύκας, ποινικολόγος, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο» υπογράμμισε ότι στα πινάκια και στα δικαστήρια της Αθήνας και του Πειραιά είναι γεμάτα από υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και με κατηγορούμενους εφήβους.

«Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχει ”πάρει” φωτιά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γλύκας και για την συγκεκριμένα περίπτωση σημείωσε «θα μπορούσε να αναζητηθούν οι γονείς κι από τις δύο πλευρές για παραμέληση εποπτείας, αλλά είναι τραβηγμένο».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα