Σοκ στην Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Σοκ στην Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό. Καταγράφηκε στην περιοχή των Ζαρουχλέϊκων, στην Πάτρα και οι ηλικίες των πρωταγωνιστών προκαλούν σοκ.

Ένα 7χρονο αγόρι άρχισε να ξυλοκοπά 8χρονο και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Τρία αδέλφια έπαιζαν στον δρόμο και φαίνεται ότι είχαν «βάλει στόχο» έναν 8χρονο.

Ένα παιδί 7 ετών χτύπησε τον 8χρονο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών. Σε ένα από αυτά ο 7χρονος ζήτησε να τραβήξει βίντεο. Το θύμα ούρλιαζε από τον πόνο.  Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.


Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού). άνδρας έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του. Ζητούσε συνεχώς συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου θύματος δεν την δέχτηκε. 

«Πώς είναι δυνατόν ένας  7χρονος να έχει κινητό και να έχει πρόσβαση στο TikTok. Να γνωρίζει να ανεβάζει βίντεο και πάνω από όλα… να «σκηνοθετεί» ξυλοδαρμό συμμαθητή του για να έχει… views στα social media. Ο μιμητισμός σε όλο του το μεγαλείο» είναι το βασικό ερώτημα που θέτει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr.

Ο θείος του 8χρονου μίλησε στην «Γνώμη»: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς.  Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Η μητέρα του θύματος σκέφτεται να υποβάλει μήνυση. Ο σύζυγός της έχει πεθάνει. Το παιδί της εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα όπως είπε, θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως έπειτα από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα