Γλυφάδα: Γνωστός στις αρχές ο 29χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Γλυφάδα: Γνωστός στις αρχές ο 29χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Χθες στη Γλυφάδα 29χρονος έγινε αντιληπτός από διερχόμενους αστυνομικούς να να χτυπά την σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας τους.

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Μια γειτονιά να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια για να σωθεί μια 21χρονη κοπέλα από τα χέρια του κακοποιητική της.

Ο 29χρονος ξυλοκοπούσε την σύντροφο του χθες νωρίς το απόγευμα στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ικαρίας στην Γλυφάδα.

Περιπολία της ΟΠΚΕ που περνούσε τυχαία από το σημείο είδε το περιστατικό που διαδραματιζόταν και άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια. Ο 29χρονος σέρνει την κοπέλα στον 4ο όροφό με τις φωνές τους και τον ξυλοδαρμό να συνεχίζονται.

Οι άντρες της ΟΠΚΕ πήραν την κοπέλα που ήταν γεμάτη μώλωπες ώστε να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Ο 29χρονος στην θέα της αστυνομίας μπήκε στο διαμέρισμά του 4ου ορόφου και κλειδώθηκε σε αυτό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν ενισχύσεις, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έφτασαν στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα και αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Ο 29χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών, προτού φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής, αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο όχημα του αυτόχειρα διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί χθες σε τροχαίο με εγκατάλειψη και τραυματισμό δύο ανθρώπων μια ημέρα πριν, ήταν παλιός γνώριμος των αρχών ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

Η γυναίκα που έφερε μώλωπες μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε για την υπόθεση.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα