Άγιοι Ανάργυροι: «Δίνουμε μάχη να σωθεί για να γυρίσει στη φυλακή που ανήκει», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Άγιοι Ανάργυροι: «Δίνουμε μάχη να σωθεί για να γυρίσει στη φυλακή που ανήκει», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής, που την μαχαίρωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 39χρονος βρισκόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου προσπάθησε να αυτοκτονήσει λίγο πριν τις 01:00 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα φαίνεται να χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που του είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε, στήριξε τις γάζες σε μια βίδα και προσπάθησε να απαγχονιστεί.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μερικά λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και δολοφόνος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν». Εκεί οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν, αφού δεν είχε σφυγμό, και προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

«Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σωθεί και να γυρίσει στη φυλακή»

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο «Αττικό Νοσοκομείο» και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», είπε στον σκαι, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα