Κέρκυρα: Ένας 17χρονος μαχαίρωσε δυο ανήλικους και έναν 50χρονο που πήγε να τους χωρίσει

Κέρκυρα: Ένας 17χρονος μαχαίρωσε δυο ανήλικους και έναν 50χρονο που πήγε να τους χωρίσει

Παγώνουν το αίμα οι εικόνες και τα βίντεο με την άγρια συμπλοκή δεκάδων ανθρώπων στην πλειοψηφία τους έφηβων και ανήλικων, στην κεντρικότερη πλατεία της Κέρκυρας.
Αδιανόητες εικόνες στην πιο κεντρική πλατεία της Κέρκυρας με έφηβους να χτυπούν βάναυσα ο ένας τον άλλον και με δεκάδες άλλους να φωνάζουν και να σπρώχνουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να πέσει κάτω και άλλοι ανήλικοι συνεχίζουν να τον ξυλοκοπούν.

Ταυτόχρονα, σε άλλο σημείο της πλατείας Σαρόκο, άλλοι ανήλικοι σπρώχνουν ένα αγόρι, εκείνο χάνει την ισορροπία του, χτυπά στο πεζούλι και πέφτει ανάποδα.

Κορίτσια ανταλλάσσουν μπουνιές στην ίδια στιγμή που ανήλικοι περαστικοί προσπαθούν να χωρίσουν τα παιδιά. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ένας 17χρονος βγάζει μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 14χρονο και έναν 17χρονο που πήγε να βοηθήσει τον μικρότερο μαθητή.

Μαχαιριά δέχθηκε και ένας 50χρονος περαστικός που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος ήταν σε αμόκ.

Ο δύο ανήλικοι τραυματίες μεταφέρθηκαν με τραύματα στον μηρό, τα πλευρά και τα χέρια στο νοσοκομείο του νησιού. Ο 17χρονος χρειάστηκε ωστόσο να μεταφερθεί στα Ιωάννινα για να υποβληθεί σε αγγειογραφία.

Οι άγριες συμπλοκές διήρκησαν περίπου 15 λεπτά.

Ο 17χρονος δράστης συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα