Άνω Πατήσια: Εξαφάνιση της 17χρονης Ορνέλλας

Άνω Πατήσια: Εξαφάνιση της 17χρονης Ορνέλλας

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ορνέλλας Ντοντζού Κεουφάκ. Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν από τα Άνω Πατήσια. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε την είδηση εξαφάνισης της Ορνέλλας Ντοντζού Κεουφάκ, 17 ετών από τα Άνω Πατήσια.

Ειδικότερα, την Κυριακή 31 Μαρτίου, κατά τις μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή η κοπέλα με καταγωγή από το Καμερούν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης, τη Δευτέρα 1η Απριλίου και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.

Έχει ύψος 1,65 και κανονικό βάρος, μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο το τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα