Μεσολόγγι - Μητέρα Μπάμπη: «Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε»

Μεσολόγγι - Μητέρα Μπάμπη: «Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε»

Συγκλονίζει η μητέρα του 31χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο Μεσολόγγι.

«Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε», δήλωσε η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε νεκρός στο Μεσολόγγι, μιλώντας στον Alpha.

Η ίδια συμπλήρωσε πως ο γιος της πήγε αμέριμνος να συναντήσει τον προφυλακισμένο κρεοπώλη και έκτοτε δεν τον είδε ξανά. Παράλληλα, φρόντισε να ευχαριστήσει τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου.

Χαρακτηριστικά η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου δήλωσε: «Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, -που πιστεύω πως γνωρίζει- ας πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι αργά! Να μάθουμε κι εμείς κάτι».

Ο 31χρονος δολοφονήθηκε στις 4 Ιανουαρίου στον Κάμπο του Ευηνοχωρίου, ενώ σήμερα, κατά τα λεγόμενα της μητέρας του ήταν «τα τρίμηνα και ακόμα δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης». Συμπλήρωσε πως «ο ιατροδικαστής μας είπε ότι στις 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, αλλά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, δεν έχουμε ιδέα».

Αναφορικά με τα μηνύματα που εστάλησαν στον Μπάμπη Κούτσικο την ημέρα της δολοφονίας του, η μητέρα του είπε: «Εστάλησαν και στην υπόλοιπη παρέα απ' τον ίδιους αριθμούς». Τόνισε ωστόσο πως αν κάποιος καλέσει τους εν λόγω αριθμούς, δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή. «Πρέπει να ψαχτούν, να δούμε σε ποιους ανήκουν».

Η ίδια θέλει απλώς να απευθύνει ένα ερώτημα στον άνθρωπο που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε».

Παράλληλα, η αποκάλυψη ότι ένας αριθμός έστειλε μήνυμα στον 31χρονο και στην παρέα του και από τότε... έκλεισε, έχει προκαλέσει νέα ανατροπή στην εν λόγω υπόθεση.

«Εστάλησαν κοινά μηνύματα σε όλη την παρέα από έναν αριθμό. Το νούμερο αυτό είναι μόνιμα κλειστό», ανέφερε η μητέρα του 31χρονου μιλώντας στον ALPHA.

Νωρίτερα, το STAR είχε αποκαλύψει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έχει δείξει απευθείας εμπλοκή στον θάνατο του 31χρονου, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ένας 51χρονος κρεοπώλης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η μια εκ των δυο γυναικών είναι baby sitter, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν θα είναι έκπληξη αν εμπλακεί κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στη δολοφονία της 4ης Ιανουαρίου.

Ποιοι γνώριζαν για το έγκλημα

Παράλληλα, μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, αναφορικά με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κύριος Τσούκαλης έφερε ξανά στη συζήτηση το ενδεχόμενο να βρίσκεται κύκλωμα αρχαιοκάπηλων πίσω από τη δολοφονία του 31χρονου από τον 50χρονο κρεοπώλη στους βάλτους του Μεσολογγίου, το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο κύριος Τσούκαλης για μια ακόμη φορά υπογράμμισε πως υπάρχουν άτομα τα οποία γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τη δολοφονία του Μπάμπη, ωστόσο αποφεύγουν, για διάφορους λόγους, να μιλήσουν.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιος η κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως γνωρίζουν για το έγκλημα. Στην εξίσωση δεν θα εκπλαγώ αν αποδειχθεί ότι υπάρχει και η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας η οποία εξιχνιάστηκε, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη. Η έρευνα συνεχίζεται και υπάρχουν στοιχεία τα οποία προσπαθούμε να φέρουμε στο φως -στοιχεία… σημαντικότατα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσούκαλης.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα