Μαίρη Χρονοπούλου: «Πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι», λέει ο δικηγόρος της

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι», λέει ο δικηγόρος της

Σε θρίλερ φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγους μήνες αφού η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από την ζωή. Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε σήμερα (31/3) στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης ανέφερε: «Έχουμε εξελίξεις. Διαβιβάστηκε η δικογραφία που είχε ξεκινήσει ως προκαταρκτική λόγω αιφνίδιου θανάτου από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε την προανάκριση που θα την διεξάγει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Προστασίας Περιουσίας της ΓΑΔΑ.

Η διερεύνηση θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Εμφανίστηκε αυτόκλητα και ένας καινούργιος μάρτυρας, ο οποίος ξέρει πολύ σημαντικά στοιχεία, έτυχε να τα πληροφορηθεί και θα δώσει και αυτός κατάθεση, προκειμένου να βοηθήσει στην διερεύνηση».

«Δεν έπεσε μόνη της»

«Να πω ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ρίξει φως στα αίτια του τραυματισμού. Έχει δώσει μόνο απαντήσεις στον λόγο του θανάτου, που οφείλεται στον τραυματισμό και το αιμάτωμα που δημιουργήθηκε. Σίγουρα έχουμε υποψίες, αλλά δεν μπορώ να τις πω εδώ, δεν γίνεται γιατί θα έχουμε θέματα.

Η υπόθεση θα έκλεινε αν μέναμε άπραγοι, αλλά δεν μείναμε άπραγοι οι φίλοι της Μαίρης. Κάναμε αυτές τις ενέργειες που χρειαζόταν, παρ’ ότι πολλοί αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα. Είχαν πει ότι θα πάει αρχείο και τελικά δεν πήγε. Είναι προφανή τα στοιχεία και οι αστυνομικοί είδαν ότι υπάρχει θέμα», σημείωσε.

Επίσης ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε: «Ένας άνθρωπος που κινείται πολύ σιγά, γιατί η Μαίρη δεν ήταν παράλυτη απλώς είχε κινητικά προβλήματα από κάποιο ατύχημα που είχε, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα επάνω σε ένα χαλί. Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι! Αυτό πιστεύουμε!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα