Εύβοια: Συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου μετά το εργατικό δυστύχημα στα Ναυπηγεία Χαλκίδας

Εύβοια: Συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου μετά το εργατικό δυστύχημα στα Ναυπηγεία Χαλκίδας

Συνελήφθη από τη λιμενική αρχή της Χαλκίδας, ο 44χρονος υπεύθυνος του συνεργείου, μετά τον θάνατο ενός 42χρονου εργαζόμενου κατά τη διάρκεια εργασιών σε επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, σημαίας Κύπρου, που ήταν παραβεβλημένο στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας ενημερώθηκε για τον τραυματισμό 42χρονου ημεδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια εργασιών σε Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο σημαίας Κύπρου, το οποίο ήταν παραβεβλημένο σε εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων της Χαλκίδας.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 44χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του συνεργείου, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου των Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα