Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγει το ΠΑΣΟΚ για τα αλλοιωμένα ηχητικά – Νομικές ενέργειες μελετά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγει το ΠΑΣΟΚ για τα αλλοιωμένα ηχητικά – Νομικές ενέργειες μελετά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με ποιος απέσπασε τις ηχητικές καταγραφές και μόνταρε τις συνομιλίες του μοιραίου σταθμάρχη την επόμενη ημέρα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών που άφησε πίσω της 57 νεκρούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης καταλογίζοντάς του ότι επιμένουν να εργαλειοποιούν την τραγωδία.

«Θέλω να τους απαντήσω για ακόμα μια φορά ότι η προσοχή της παράταξης μας είναι στραμμένη στα δικά σας προβλήματα. Αυτό το οποίο μας ζητήσατε και μας ζητάτε είναι να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα κι απ’ αυτόν το στόχο δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Μετά το ΠΑΣΟΚ το θέμα των μονταρισμένων συνομιλιών φέρνει στη δικαιοσύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να κάνει αναφορά και να ζητήσει τη διερεύνηση των στοιχείων που προκύπτουν από το δημοσίευμα του βήματος σχετικά με τις μονταρισμένες συνομιλίες.

Σε θέσεις μάχης για τις Ευρωεκλογές

Μήνυμα της νίκης της ΝΔ στις Ευρωεκλογές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μοσχάτο όπου πραγματοποίησε περιοδεία.

Πεπεισμένος ότι το κόμμα θα κάνει την ανατροπή στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στοχεύει αναμέτρηση σώμα με σώμα με τη ΝΔ και την ενίσχυση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν περιοδείες σε όλη τη χώρα με το βλέμμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Οι κινήσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για τα αλλοιωμένα ηχητικά

Στην αντιπολίτευση επιμένουν στο θέμα των Τεμπών, με το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώνει πως θα ζητήσει παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκειμένου να γίνει έρευνα για την αλλοίωση των συνομιλιών του ΟΣΕ.

Από την Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνεται πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν δώσει απαντήσεις σχετικά με το ποιος αλλοίωσε τα ηχητικά ντοκουμέντα και τα διοχέτευσε, προκείμενου να εξυπηρετηθεί το αφήγημα της ΝΔ περί ανθρώπινου λάθους.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες μελετά πρωτοβουλίες στις οποίες θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κινήσεις του να είναι νομικής φύσεως.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για ψεύδη και αλαζονεία, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει σε ανάρτησή του ότι η φωνή του είναι άλλη μία φωνή που ενώνεται με εκείνες που ζητούν δικαίωση.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα