Θεσσαλία: «Με βίαζε από τότε που ήμουν 11,5 ετών» – «Προφανής η αθωότητά μου» απαντά ο μεγαλογαιοκτήμονας

Θεσσαλία: «Με βίαζε από τότε που ήμουν 11,5 ετών» – «Προφανής η αθωότητά μου» απαντά ο μεγαλογαιοκτήμονας

Μια κοπέλα έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλοντας έναν μεγαλογαιοκτήμονα απο τη Θεσσαλία ότι τη βίαζε από τότε που εκείνη ήταν μόλις έντεκαμισι ετών.

Κατηγορούμενος και μηνύτρια μίλησαν στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» με την 21χρονη σήμερα γυναίκα να λέει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον εφιάλτη και τον μεγαλογαιοκτήμονα να δηλώνει αθώος.

«Ο μεγάλος εφιάλτης που δεν μπορώ να τον ξεχάσω ποτέ»

«Αυτό που θυμάμαι πιο πολύ έντονα είναι την πρώτη φορά, στον πρώτο βιασμό, όταν ήμουνα 11,5 χρονών. Με την πρόφαση ότι θα με πάει μια βόλτα επιχείρησε και το έκανε, με βίασε και ήτανε ο πρώτος, ο μεγάλος εφιάλτης που δεν μπορώ να τον ξεχάσω ποτέ. Mου έχει μείνει στην ψυχή χαραγμένο», περιέγραψε το κορίτσι στο STAR.

«Μου είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητο του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε» είπε το κορίτσι.

 «Με απειλούσε και μου έλεγε “μη μιλήσεις, θα κάνουμε φυλακή και οι δύο. Εσύ θα είσαι ανάμεσα σε παιδιά που θα σε κακοποιούνε, θα σε χτυπάνε. μη μιλήσεις στους γονείς σου”. Με έκανε να νιώθω ότι εγώ φταίω», ισχυρίζεται το κορίτσι.

Ακόμα, όπως είπε ο δικηγόρος της, ο κατηγορούμενος την εξανάγκαζε να στέλνει μηνύματα σε κινητό που είχε αγοράσει ο ίδιος στο όνομά του, με προδιατυπωμένο περιεχόμενο και προσπάθησε να στήσει άλλοθι για να μπορεί να πει ότι έγιναν όλα με πρωτοβουλία της κοπέλας».

«Είχα κάπου στα τρία χρόνια που δεν έβγαινα, δεν πήγαινα σχολείο, δεν έβγαινα στο χωριό, ήμουνα συνέχεια κλεισμένη μες στο δωμάτιο, απομακρυσμένη από τους γονείς μου, δε μίλησα σε κανέναν… Ο φόβος υπήρχε καθημερινά. Και τώρα ακόμη φοβάμαι πολλές φορές», πρόσθεσε η κοπέλα.

 
«Η αθωότητά μου είναι προφανής»
«Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000€ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.

Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, πανάκριβο κινητό των 100 ευρώ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντούταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

 
Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή» τόνισε ο κατηγορούμενος.

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κατηγορούμενος η κοπέλα ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε ποτέ χρήματα για να μη μιλήσει.

.topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα