Κύκλωμα μαστροπείας εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. - Με δέλεαρ την πλούσια ζωή «ψάρευε» ανήλικες και τις εξωθούσε στην πορνεία

Κύκλωμα μαστροπείας εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. - Με δέλεαρ την πλούσια ζωή  «ψάρευε» ανήλικες και τις εξωθούσε στην πορνεία

Εύκολο χρήμα και χλιδάτη ζωή υποσχόταν η 25χρονη «Μαρία Ηλιάνα» από τον Ασπρόπυργο στις ανήλικες μαθήτριες ηλικίας από 15 έως 17 ετών που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος μαστροπείας.

Παράλληλα κάποιες από αυτές τις είχε μυήσει και στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κοκαΐνης.

Η 25χρονη είχε σχέση με την Λορένα από το άλλο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο. Ο σύντροφος της 25χρονης, ήταν εκείνος που μαζί με άλλους 3 πήγαιναν τις ανήλικες στα ραντεβού.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και να ισχυρίζεται ότι οι ανήλικες εκδίδονταν με τη θέλησή τους και ότι η ίδια δεν έχει σχέση με την κατηγορία της μαστροπείας, τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα την διαψεύδουν.

Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ βρήκαν στα κινητά των 7 ανηλίκων κοριτσιών, με καταγωγή από την Αλβανία και τη Γεωργία, συνομιλίες με τη 25χρονη, στις οποίες γίνεται λόγος για τα ερωτικά ραντεβού έναντι χρημάτων.

Για κάθε ερωτικά ραντεβού με ανήλικη ο πελάτης έδινε από 200 έως 400 ευρώ και η 25χρονη έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ. Μία 21χρονη επίσης που συνελήφθη ήταν μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.

Δέκα άτομα φέρεται να έχουν εμπλοκή στο κύκλωμα, έξι είναι προφυλακισμένα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα