Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Τι έδειξε η νεκροψία

Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Τι έδειξε η νεκροψία

Παραμένουν τα ερωτήματα για την αιτία θανάτου του μόλις 2,5 ετών βρέφους στην Πάτρα που βρήκαν οι ίδιοι του οι γονείς χωρίς τις αισθήσεις του αργά το βράδυ του Σαββάτου (9/3).

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών δεν αποκάλυψε παθολογική αιτία θανάτου και για αυτό έχουν αποσταλεί ιστοί σε εργαστήρια προκειμένου να διενεργηθεί ιστολογική εξέταση.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η οικογένεια είναι μέλη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας εμπόρων αυτοκινήτων και δεν έχουν άλλο παιδί.

Το βράδυ του Σαββάτου βρήκαν το μωράκι τους χωρίς σφυγμό μέσα στην κούνια του και έσπευσαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο.

Σύμφωνα, πάντα, με το tempo24.news, οι γιατροί των εξωτερικών ιατρών, διαπιστώνοντας ότι το βρέφος δεν είχε σφυγμό, του έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν.

Μετά από λίγη ώρα, το μετέφεραν στην παιδιατρική κλινική, αλλά το μωράκι δεν άντεξε. Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το βρέφος δεν είχε σφυγμό και οξυγόνωση αποδείχθηκαν μοιραίες.

 
Οι γιατροί, τόσο του τμήματος επειγόντων περιστατικών όσο και στην παιδιατρική κλινική, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις να κρατήσουν ζωντανό το βρέφος, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Η κηδεία του βρέφους θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα