Τέμπη: Ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων που σβήστηκαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Τέμπη: Ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων που σβήστηκαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που προκλήθηκε για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων από τα Τέμπη, το μεσημέρι της Πέμπτης (29/2/24) τα ονόματα άρχισαν να ξαναγράφονται μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης φοιτητές, άρχισαν να γράφουν ξανά μπροστά από το μνημείο για τον Άγνωστο Στρατιώτη, τα ονόματα των ψυχών που «χάθηκαν» τη μοιραία νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε το σβήσιμο των ονομάτων μία από τις φοιτήτριες που ξαναγράφουν τα ονόματα, τονίζοντας ότι αυτά πρέπει να μείνουν εκεί γραμμένα, μέχρι να γίνει κάτι για να δικαιωθούν οι νεκροί της τραγωδίας.

Νωρίτερα, η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα τονίζοντας ότι τα συνεργεία πήγαν στο σημείο και έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε ποτέ εντολή για το σβήσιμο των ονομάτων ενώ ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα